Browsing All Posts published on »January, 2011«

>Only this i can afford for tonite..

January 31, 2011

2

> only this i can afford for tonite salamm selamat malam sume..korang dah dinner?? ni memang tengah membuang mase namenyer..mama ufah malam ni hanya makan seekor ikan dan sup bujang jer..tengok gambar atas tuh..adduuhh sedihnye..tapi lagi sedih orang kat palestin..so bersyukur..huhu..kalu bonda mama ufah tengok ni mesti die trus call anak die..haha..ye ke???kite tgu ekk..hehe.. […]

>Camner nak ade 3 bijik mercedez and 1 kondo mewah??

January 31, 2011

2

>Salamm.. selamat petang sume..petang ni mama ufah asyik terpikir satu benda nih..and die sangat menganggu pikiran sungguh… so dengan hormatnyer..mama ufah turun padang mengupdate lagi sekali… niat tak nak sentuh lansung laptop ni dalam tempoh 3-4 hari ni tak kesampaian la..aduhhh..huhu..boleh tak nak anta laptop ni balik putarajaya.. hehe..beiyer je mama ufah nih..ala korang..yang penting […]

>malunyer saye..

January 31, 2011

2

>Salamm.. morning dear..malam tadi sume leh tido??ufah lena tak??haha..malam tadi mama ufah tido dengan bahagianyer.. dengan selimut satu badan + sweater yang tebal cam nak gi tempat snow + socks yang tebal 1 inci = tido yang tak ingat diri nak exam..hehe.. nak citer..pagi ni tbe2 tergerak nak ke satu blog ni..huhu..tak sedar diri nak […]

>Ucapan semangat…

January 31, 2011

2

>Salamm sume.. Malam yang indah ni..mesti sume orang dah tido kan..mama ufah tak leh tidola..agaknyer sebab dah hentam 4 cawan kopi agaknyer..hari ni..huhu..bukan salahku ok..hari nih sejuk sangat..takkan nak minum air kosong panas..ish2..nanti orang kata nape sakit ke??hahaha.. so malam ni..bile dah buke buku..macam2 la otak ni melayang..pikir itu..pikr ini..pikir yang ntah ape2 pikir..hai..pening2..ntah ape […]

>Mama ufah mencari…

January 30, 2011

2

>mana sume orang pergi???? sume orang tido ekkk… temperature rite now = -1 degree celcius..hihi.. berstokin and bersweater tebal..masih sejuk.. masuk toilet cam masuk fridge..sejuk ya allah…leh freeze.. time sejuk2 camni..bestnyer kalu dapat tido yang tido.. apela nasib mama ufah..kene baca buku…waaa..nape takder keinsafan lagi nih..tolong marah sayer..saya malas studi..saya perlukan bantuan anda untuk suruh […]

>Cup of coffee

January 30, 2011

0

>Salamm.. selamat petang sume..ari ni KL hujan dan sejuk..teringat cam dah kat oversea jer…dari pagi sampai skang still rain.. rain..rain.. cold..cold.. tengah2 hujan ni…orang kata memang melayan perasaan..huhu..dengan secawan coffee..dok depan laptop and books..really nice scene..hihi.. soryla malam tadi mama ufah agak tak berapa nak bagus..kadang2 bile pikir manusia nih hanya nak gunakan kesempatan atas […]

>Smile even its too hard..

January 29, 2011

0

> Salamm selamat malam sume..malam ni mama ufah betul2 tengah takder mood nak pegang buku..even exam hanya just around the corner..i dont feel to.. hmmm..malam ni mama tulis pendek jer yer ufah.. just nak meluah hmm tak tau nak kater..sedih ke?kecewa ke? entahla.. nape mama ufah camni..hmmm entahla tak tahu nak kate.. kadang2 rasa cam […]