>Berjalan meluaskan pandangan?

Posted on January 1, 2011

0


>

salam..
1st sory to my dear love one..hehe..mama nak kuar bercerita dari topik skit..hehe..so hope u guys tak kisah mama buat camtuh..huhu..

“jauh perjalanan luas pemandangan” pepatah orang tua2 kata..hehe..baru aku paham maksud dorang…maksud disebaliknya..after 23 years..haha..apela kamu ni mama..haha..ur mom actually really bad in malay..especially proverbs..haha..

tadi ingat dah takde idea..so ingat nak study..tibe2 tersinggah kat satu blog kawan ni..then terpergi ke blog kawan kepada kawan..haha..adakah anda paham? i hope u guys understand what i mean..baca dienyer entry..waaa..bagusnye dorang ni..buat blog cam buat assigment lak aku tgk..huhu..then baru la mama realize that actually mama dah jauh ditinggalkan rupanya..bukan kene tinggal ngan walid kamu..walid kamu pun mama tak pernah jumpa and kenal lagi..tak maksud mama..jauh ketinggalan dari dunia teknology yg sgt canggih ni..waaa…wonder and amaze..for ur information ur grandpa is very expert in IT..he always told me that..u google jer..then everything will come out..mama dont understand and never seem understood what he meant actually..until this moment..hahaha..mama realized what he meant..padanla..die beriye duduk dpan computer lama..mama kalu duk dpn laptop lama2 tgk citer..haha..
jauhnya aku ketinggalan zaman..

huhu org kata..jakun..huhu..tapi yela dah lama sedar cume malas nak menjelajah..sbb bila dah start u will get addicted..btul tak? hahah..just like my others hobby cam travel..hai once u involved..u will keep begging and addicting to..huhu..

apela sbnrnye nak citer..haa..pasal jauh perjalanan luas pemamndangan..really amaze me what i saw..baru realize dunia maya ni lebih best dijelajahi compared to dunia realiti..yela dua2 ade pro and cons die..cuma nak bgtau..mama mmg ketinggalan zaman..so from today i will catch up whatever i have been left for..

okla for today..mama rasa takat tu jer..sbb kerana seharian dari semalam duk megemas rumah dan alter satu umah gara2 MQA nak dtg..sampai bengkak tgn mama..so nak relax..i.allah sok post lagi..yg lebih bermanfaat..hehe..

Advertisements
Posted in: free to write