>OK Last..for today..

Posted on January 2, 2011

2


>
hari ni jer dah buang masa..padahal sok kene gi ward oncology( hehe ni istilah perubatan tuk barah )haha..dulu mama dah tak suka nak berblog nih..sbb ntahla malas..abis segala entry yg lepas2 mama delete..so azam baru ni ntah ape mimpi agaknyer…mama kalu boleh nak maafaatkan blog ni khas utk diri mama..juga kamu semua yg mama syg..juga pada sape2 la singgah kat blog mama nih..hehe..

sebab tuh org kata sape yg ade blog nih..mmg ketagih..now baru mama sedar..walaupun tgn tgh bengkak gile cam tangan teddy bear gara2 mengemas rumah..mama tetap tak leh nak tahan dari nak menulis..sbb kononnye dulu nak jadi journalist..haha..tapi haha..tak tau camner tercampak kene buat medic..huhu..

mmg buang masa..huhu..tapi seronok..tgk karya org..mmg dari dulu mama suka baca buku..tapi skang..dah bosan baca buku..kita baca blog plak..hehe..klaka pun ade..kagum pun ade..mcm2 la perasaan nih bila dah blogwalking tuh..tapi last2 for today mama janji..asar jer mama stop gi solat then kita baca buku ok..hehe..

haha..kgum tuh masih belum abis..mmg tabik la blogger2..kamu sume mmg pro..ape yg pro? haha teknologi blog kamu smue..kalu nak banding dgn blog mama ni..hahaha..gelak lwak jer..tak reti la..buta IT..namenye ada ayah yg teror bab IT anak..haha..sbnrye nak berblog kene ade tujuan..btul tak?? bagi mama tujuan mama blog sbb hehe..tuk anak2 mama..sbb tuh nama blog nih pun baby booklet..ntah ape name pun tak tau..main hentam jer..(poyo sungguh aku nih kan..kawen pun tak sbuk pasal anak2) haha..lawak2..blogger2 lain maybe dorang bercerita ttg dorang..ttg isu kini..but mama tak reti nak komen camtuh..ttg hidup mama meybe la..skit2 mama akan masukkan unsur nasihat..

rasa segan la plak kan..hehe..takpe sbb tuh mama kta harap dgn masa yg ade sedikit nih..mama dapat luangkan skit tuk mendalami..huhu ilmu IT yg canggih ni..haha..tau kenapa tbe..hahah..sume gara2 tak reti nak buat sesuatu..huhu..jujurnyer mama..ok takpela nnt kita belajar perlahan2 yer..

before berundur tbe2 nak bg satu video ni..hehe..suka walaupun tak paham..apala yg dia cakap..suka tgk ayah nih duet ngan anak die..sweet!!..heh takder kaitan lansung..sory merepek dan borak kosong..

hehe dari atas start from the picture till the video there is no association at all..hehe..forgive mama..

Advertisements
Posted in: free to write