>Mintak izin Paper STAR..

Posted on January 4, 2011

0


>
Salamm..

Alhamdullilah..semoga segalanya di beri kekuatan oleh allah..hari ni mama ufah sgt geram dgn seseorang..tapi takleh la nak marah2..tak baik utk kesihatan..tapi geram gak sbb org tuh menipu..klu boleh sy buat statement kat paper STAR..dah lama sy buat..tapi takut nnt org lain lak terasa..boleh saya tulis camni?

” adakah anda tidak malu menipu diri sendiri dan mempermainkan orang lain? “

huh..lepas2 kelas tadi dpt satu msg dari of my collegue..waa rasa nak gi bunuh org tuh..tapi bila pikir balik..sabar2..sape yg menipu?? haa..kaum walid la..nseb baik la mama ni baik kan..biarlah org tuh..allah ade kan..kita manusia..takde hak..kat padang masyar jawab la dgn tuhan..

nape mama ufah marah sgt? hehe..marah sbb mama pelik nape la kaum walid atau lebih dikenali sbgai kaum adam nih camni..TAPI mama akui tak sume kaum adam camtuh..cuma segelintir jer..minta maafla kalu ade yg terasa..tapi percayala kalu kita menipu org bnda yg paling menyakitkan sekali ialah bila rahsia tuh terbongkar..tak ke malu..maybe dia tak malu kot..sbb tuh die buat..btul tak? haha..

dahla watpe marah2..orang tuh tak dengar pun..tp paling best skali bila saat camni kita balas menipu die tuh dgn ayat yg cool sperti..terima kasih awak..may allah bless u always..pastu letak smile besar2..huhu..biar die rasa..

mesti korang sume tak paham kan..takpela..the moral of the story hari ni mama kene tipu full stop..biarlah allah balas..

so ufah mama nak ajr ufah..please cayang..bila dah besar nnt berhati2 la..kita kene letak trust pada org 100% pada org bila kta jumpa die..but low down a little bit bila kita dah mengenali..supaya kita selamat..takpe nnt bila ufah dah ade nnt mama akan guide ufah ok..hehe..

aku tak mau lebih2 sbb sgt fedup ngan org yg camni..kalu ngutuk pun..wat habih beras aku..penat tgn aku..so harap allah berila mereka petunjuk..dan paling penting aku org yg teraniaya..aku pohon berilah aku kekuatan dan kesabaran..

p/s: buat walid..walaupun walid masih belum ade and mama masih belum jumpa walid lagi(yela dah aku single lagi..tak jumpa lagi calon)..pleaseeee sgt2..kalu kita dah jumpa nnt bnda yg mama plng benci adalah org penipu so jgn sekali tipu mama!

Advertisements
Posted in: free to write