>Ssshhh…MC?

Posted on January 4, 2011

2


>
Assalamualaikum..

ufah sebelum kita mulakan ape2 pekerjaan dlm idup..mulakan dgn bismillah dan senyuman ok..baru sentiasa comel..baru walid ufah suka..erkk takder kaitan…hehe..nasihat utk baby ufah yer..

hehe..hari ni orang lain dok sibuk bgn pagi2 nak gi HKL and HUKM..mama ufah selamba jer..pas solat subuh baring balik atas katil yg empuk tuh..hehe..melihat kawan2 kelam kabut berkemas2..aku wat dek jer..cam org halimunan tak nak amek tau ape yg berlaku ari nih..huhu..

sbnarnye aku di beri mission oleh ayahanda tercinta..grandpa kepada ufah yg tersayang..huhu..utk pergi ke bank menguruskan kewangan..hihi..cam ape jer..hmm so pasrah jela..aku relakan hati..amek MC sendiri..huhu..yela nak HKL balik..aduhh..lomah badan den ni ha..hai tak menunujukkan amalan yg baik kepada ufah..ufah NO! NO! dont follow mama ok..urgent punya pasal..so abis balik bank tadi dlm kul 10++ am..hehe..buku pandang aku..aku pandang buku..huhu..die suh baca..lama aku tenung die..haha..last2 aku amek laptop tersyang..ni la hasilnyer..terhasilnye entry di kala tengah hari..

dah punya simpan azam nih tak mau main2 2011..kurangkan dok depan laptop..hai..ni la padahnyer..kalu tak kuat semangat..takpe2 ufah..mama akan berusaha pasni..hehe..
haa..lupa la nak bgtau ufah,mama ade satu citer yg best nak citer pada ufah and adek..pasal ape..hehe..nnt yer cayang..tak suprise la..tgh edit pikir ayat lagi..(tgk satu lagi petanda yg aku budak yg sgt tak suka baca bku)

okla ufah..mama got to go now..mama have to let u sleep my dear..sshhh..just for you my dear ufah..

Advertisements
Posted in: free to write