>Tuju khas buat SJ..

Posted on January 4, 2011

2


>
Salamm..

hehe..setelah geram meh kiter hepi2 skit meh..rasa post kali ni mmg nak tuju khas tuk SJ la..haha..sbb 2X dah die tanya..meh mama ufah betulkan ok..bolehkan SJ?

hehe..tamau salah paham yer..ok camni SJ..leh ke panggil camtuh..huhu..name die cam ape tuh mumtaz mahal dan shah jehan..hehe..sory yer SJ..gurau..

ape nak cakap ekk..hehe..hilang dah..nak cakap ape..owhh..nak betulkan..akak nih tak kawen lagi dek..umo baru 23tahun..mude lagi tuh..tak layak nak kawen lagi..ntah2 adek lebih tua dari akak..hoho..

hmm..blog ni diwujudkan atas dasar kasih seorang mama pada anaknya yg masih belum wujud lagi..sbb tuh dlm blog nih ada walid,ufah and adek ufah..sume tuh hanyalah khayalan di masa hadapan..bukan ape..sbb bosanla dlm blog kita nak bahasakan aku kau..saya awak..cam tak menarik..so dgn alternatif camni..nampak comelkan..satu family yg cute..huhu..bnda tu smue kan manusia yg buat..kalu org kate kite berangan biarlah..malas nak amek kisah org cakap..nnt penat die diamlah..

motif blog ni just tuk menceriakan suasana..sbb ade walid..ufah..mama ufah and adek ufah..huhu..walaupun itu hanya lah sekadar impian dan khayalan..hehe..

hehe..blogger2 yg lain mesti byak idea nak bentang entry mereka tiap2 ari berdasarkan isu2 semasa..huhu..saya tak pandai camtuh..so dgn alternatif camni..bolehla saya mengarang and dpt idea ape nak karang..huhu..tu jer SJ..takder bnda pun..

mmg dah agak pasti ade org konfius..hehe..takpe..no hal..haha..soryla dah blog ni punn mmg tujuan asalnye tuk ufah yg tak wujud lagi(tak wujud yg lambat lagi nak wujud tau..huh paham ke?yela sbb mama die blum kawen and takde calon tuk jadi walid ufah lagi cmner nak wujud ufah)..so banyak la unsur nasihat seorang ibu kepada anaknye..juga pada reader2 yg setia..

keterangan di atas bukanlah utk mempromote diri kata i’m single..NO! NO!..sbb saya sgt tak suka dikatakan sudah berkahwin..huhu..tak mau2..muda lagi..haha..berangan sume ni nak plak..bile org kata dah kawen..tak suka plak..huhu..soryla SJ..itula kebenarannyer..hehe..

Advertisements
Posted in: free to write