>8 am —> 9pm

Posted on January 5, 2011

4


>salamm..

hari ni mama ufah tak panjang2 la yer ufah..penat la hari ni kuar umah kul 8am lek 9pm..huh..walaupun mmg cmni hidup mama tiap2 hari tapi hari ni mamanyer energy cam lowww sgt2..then..tadi kat ward kelam kabut..pastu ptg kene attend seminar..ni haa baru jer balik..baru pas makan2..rilex jap..sbb jap gi nak kene sambung wat seminar esok..huh..sajer kuatkan diri tuk tulis gak..HUHU..tak logik lansung alasanmu mama..haha..takla bosan ngadap buku..kiter ngadap laptop jap yer..heee..ari ni banyak bnda nak citer and leh di share..sbb ari ni mama dpt learn one lesson from patient..so kalu mama citer mesti panjang ufah..so weekend yer cayang..hehe..malam ni izinkan mama menutup mata buat seketika cuma dari alam maya nih..dan menumpukan pada alam realiti..hehe..nnt dah settle kita sambung..hah..tadi ade la kat shoutout box suh mama sertai BPM..mama bacala..okla nak masukla nih..niat dah murni..tapi bila die suh link pada bpm..hehe..mama tarik dirila..tak reti..samala cam kes SJ ari tuh..bersemangat dah ni..bila cam payah jer nak buat kene link tak reti..mama trus tarik diri..takpela ufah..kita dok diam2 cam budak comel ekk..hehe..hahah..cam ape jer aku nih..sape2 yg leh ajar ufah ni..ajarla..haha..(asal ufah lak jadi mangsa)..sory yer comey mama..okla ufah..selamat malam..

p/s:ufah takder lagu nak suh tido la and gambar la tuk ufah…sory ekk..

Advertisements
Posted in: free to write