>borak kosong mama sebelum tido..

Posted on January 6, 2011

6


>
salam..

selamat malam..akhirnye siap gak slide presentation tuk esok..ntah nape mata nih takleh nak tutup..agaknye gara2 kopi..tapi selalu imun jer..huhu..tido jer..mlm ni ntah nape..so tulis la jap yer..

sempat gak tadi curi2 tgk update2 org..tgkla ape yg perlu ditgkk…hhehe..rajin tul dorang ni..ade jer idea ekk..aku mmg dah takder idea..just nak bg mata ngantuk jer nih..ada lak camtuh kan..huhu..

hai..mmg keringla otak nak menulis nih..camner..sbb tadi dah kering kontang memerah otak dok menerang pasal chemotherapy sok..owh lupa..sbnrnye dah niat nak ngajar something dlm blog ni pada sape2 jela yg masih tak phm ttg ABG (satu istilah medic ttg acidic and alkali) i.allah weekend nih post..sbb baru discover mcm mn nak memahamkan dgn senang tanpa perah otak..setelah 5tahun..huhu..

bayak sungguh ekk nak buat weeknd nih..sempat ke mama ufah??? huhu..
sempatla ufah..

td bila ade org kata life student medic ni bz je kan..tbe2 baru terpikir..bz ke aku yer? haha..smpat buat blog..bercerita mlm2..hehe..buang masa selalu..huhu..ntahla no komen..tapi yg pasti mama ufah ni kalu bz camner pun suka buat2 tak bz…buat dekk jer..huhu..

okla tak mau lama2..takde bnda nak cakap pun..hehe..ok selamat malam..good nite netherlannnd!!!!! suke citer peter pan..huhu takder kaitan..

mehla kita tido yer ufah..nite baby ufah..

salam..

Advertisements
Posted in: free to write