>List to do for this weekend???

Posted on January 8, 2011

0


>
Salamm..

Mmg sungguh2 mama ufah hibernate la for 1 day from update..hihi..sorry yer ufah..semalam mama kuar dating ngan aunty yana..(huhu naseb baik kawan baik aku nih tak ade blog) huhu..bile balik dah penat..trus tido..

Hari ni mama ufah ade kelas..ni pun baru melabuhkan diri utk berehat..menikmati dan menjelajahi dunia maya ni..

hmm tringt pesan sorang kawan..kawan ekk..kire kawan la..die kata bayak sgt plan weekend nih termampu ke buat..huhu..btul die cakap..mmg tak mmpu nak buat..this week baru perasan..sgt hectic la..

tapi takper..kita buat mana yg mmpu yer..ape yer list nak buat tuh..
1- learn part I (ABG)
2- ……??
3- ehh ape lagi..cam dah takder jer..hehe

okla post ni tuk ni aje..sbb nnt post lain nak citer bnda menarik…so die kene kurangkan excited die kat sini..hehe..

Advertisements
Posted in: free to write