>Sembang pagi..

Posted on January 10, 2011

2


>
Assalamualaikum..

Selamat pagi sume..waa menarik juger post di awal2 pagi begini..murah rezeki org kate..hehe..sementara menunggu nak ikut ward round..kiter post la sat ok..perut tgh krrukk krekk..laparnyer pagi2 nih..heeh..nak wat bfast cari makanan sume takder..jwbnye kene makan luar la yer mama ufah..

Nak di jadikan citer malam tadi..aduhh..terbangun awal sgt2..kul 430am dah bgn..bgn takleh tido balik..aduhh..padahal mmg nak tido lagi..nape la gi bgn awal sgt hari ni..bukanke hari isnin adalah hari yg plg malas buat semua insan di muka bumi ini??nape badan ni rajin sangat..hihi..

Pagi ni kat sume FM sibok citer pasal AJL..hehe..check wall FB sume pasal AJL..adduhh..sume pun kecewa dienye result..hehe..sian juara die..rezeki die..nak wat camner..yang lain2 kan dah pernah menang..hehe..asal mama ufah dok2 cibok2 bergossip nih..hihi..mama ufah cian jer kat juara die..dlm FM nih abih kene kutuk..
takpela mama ufah bukan pandai sgt pun bab2 lagu nih..nyanyi dalam bilek air lehla..haha..ok biarkan mereka..

Mama ufah rasa mama ufah memang dah tahap chronic la mengidap allergic rhinitis..aduuhh..pagi ni jer dah bertisu2..masuk2 ward..aduh smue pandang..kerana bersin 4kali berturut2..malunyer..hihi..takkan nak bersin slow2..tak dengar suara..huhu..salahkan hidung..bukan mama ufah ok..hehe..

okla pagi nih abis takder keje la ni..ok mama ufah gi dulu..sebab ward round dah nak start..hihi..memang bertuah..tidak menununjukkan teladan yang baik pada ufah..ufah dont follow mama..haha..sekali sekala kiter update pagi2..bolehkan..

ok hope hari ni takkan wat kiter stress..hehe..ok ufah..jom!!

bye smue..selamat menjalani hari ni dgn bahagia..hihi

Advertisements
Posted in: free to write