>Blogger gegarkan U..

Posted on January 13, 2011

8


>
Assalamualaikum..

Hari ni mama ufah nak ufah saje2 menyibok leh tak? hehe..lama sgt tak buat perangai camni..dulu nak join mama ufah tak reti sangat..tapi tengok segmen abg ben..org panggil die abg ben..mama ufah hentam jela..tak tau pun sape..hanya lihat dari alam maya jer..tapi tahu die mmg glamor dalam dunia maya nih..hehe..sory bro..nak join yg SJ nyer..tak reti..nak join yang BPM pun tak reti..sbb dorang suh wat link…ehh mama ufah tak reti la..tapi yang abg ben ni..sume pun dok pakat tinggai jer dorangnye link..mama ufah kater..okey la tuh..hahah..

ok meh kiter jawab sume pertanyaan abg ben..senang jer..die kate simple..ok mama ufah akan wat summary kat sini..

ehmm mama ufah belaja mane yer? hmm korang tahu..mehla mama ufah promote skit..universiti sains islam malaysia..selalu soklan ‘owh kat ner tuh yang join ngan UIA tuh yer’..meh mama ufah explain..NOPE..ini IPTA yang baru..

mama ufah amek jurusan..emm tolong2 orang jer..mama ufah mmg tak suka bgtau orang mama ufah amek ape..sbb memamg takder ape la course ni..tp takpela mama ufah bgtau..mama ufah amek course medical..tahun 5..course mama ufah ni 6tahun..so blum final year..

umo mama ufah..ehmm ni sat lagi masalah nak bgtau..sebab rasa cam dah tua sangat bgtau angka tuh..23thn..akhir taun ni baru 24 taun..hehe..tak nak mengaku tuh..asal..ehm mama ufah memang anak jati kuala lumpur..kampung pun kat kuala lumpur..so memang asal KL la..

kenapa amek jurusan itu abg ben?? hmm susah nak kate..dah rezeki agaknye..maybe sebab minat agaknye..pelajaran die menarik..heh..boleh ke terima reason nih..

cita2..ehmm mama ufah ni cita2 memang tinggi..tapi tak tahu lagi nak jadi ape..kuar2 memang dah kene jadi doktor..tp..cam nak wat further..but tak pikir lagi..tengokla..nntkan cerita mama ufah pada masa akan datang..

Advertisements
Posted in: free to write