>kenapa yer walid??

Posted on January 15, 2011

2


>
Assalamualaikum..

Selamat pagi sume..hee..ufah dah bangun??huhu..haha..selamat pagi sabtuh sume..pagi ni mama ufah sebenarnye kat temerloh..ade bengkel..cibok tak mama ufah? huhu..cibok apenyer leh update blog..haha..

takla bengkel tuh start petang..so pagi ni kiter buat la ape yang patut..seperti mengupdate blog..aduhh..lapor sbnrnyer..tapi malas nak kuar..hehe..so lapar jela dlm bilik nih yer..

sebenarnye xnak cter ape2 pun sbb tgh takder idea nak buka topik ape..so pagi ni seperti biasa mama ufah akan blogwalking..jalan2 cari pengalaman..tengok2 blog orang..macam2 citer dorang nih..ada jer citer dorang nih..tbe2 terbaca satu entry blogger nih..hehe..sweet..cinta monyet yang nak didewasakan..mama ufah baca terkenang kat walid,ape la yang die tgh buatkan..haha..mcm wujud jer walid tuh kan..haha..takderla..just terpikir about future..mama ufah mmg advanced dalam bab2 thinking..huhu..

hmm back to the topic that we discuss before..pas mama ufah baca entry ni..mama ufah terpikir la satu benda…nape orang lelaki takleh hidup tanpa perempuan..paling lama mereka membujang 3years la mama ufah tgk..then mesti kaum walid ni nak cari seseorang..mama ufah tak mengutuk tau..hanya satu pertanyaan yang selalu bermain dibenak fikiran mama ufah..pelik juge..nape yer walid??

kalu korang tengok kaum wanita yang dah nauzubillah la..sian mereka ni..yang dah jadi ibu tunggal ni..mereka tak akan kahwin dah pastuh..tapi tidak pada kaum adam..mereka akan mencari yang baru..nape yer walid,explain kat mama ufah jap??

tak tahula..ini berdasarkan pemerhatian yang very weak oleh mama ufah..so mama ufah takder la nak condemn sesape..hanya pertanyaan jer..mama ufah cume pelik dan pelik..
ke hanya mama ufah jer yang mcm tuh?takla mama ufah pernah gak tanya kat orang..dorang pun sokong mama ufah..cume dorang takleh jawab pertanyaan mama ufah..hehe..

nape yer tbe2 rasa cam..hehe..takpela..huhu..ni hanyala borak kosong mama ufah before pening petang nih..harap kaum adam takderla terasa..hanya pertanyaan simple mama ufah..kalu walid ade..mama ufah terus tanya walid jer..tapi hehe..walid belum wujud dan muncul lagi dalam buku cerita mama ufah ni kan..hahaha..so kiter tanya sape2 yang nak jawab..

okla ufah..mama ufah nak kene siap dah..hehe..babai ufah..hehe..

Advertisements
Posted in: free to write