>Mama ufah tido dalam kesedihan…

Posted on January 17, 2011

2


>
Assalamualaikum..

selamat malam sume..malam ni mama ufah sangat sedihla..nape???cam mama ufah kata lately nih banyak sangat benda yang menguji mama ufah..hmm ya allah berila kekuatan pada hambamu ini..

sebenarnye..tadi mama ufah baru jer salah paham ngan seorang kawan baik mama ufah..aduhh..camner mama nak explain ufah..mama betul2 tengah kat dalam toilet..pastuh time tu jugala kawan baik mama ufah ni chat ngan mama ufah..pastuh mama ufah tak tahu..agaknye internet tengah down so die teroffline..then kawan mama ufah kata mama sengaja offline tak nak message die..ya allah sumpah mama ufah kata..mama ufah tengah dalam toilet..salah mama ufah ke???sedihnye..dahla die tengah kat german…tengah demam..mama ufah nak wat camner..

meh mama ufah nak bagi lagu p.ramlee

hanya maaf jer yang mampu mama ufah ucapkan..maafkan mama ufah..walid tolongla mama ufah..camner mama ufah nak wat..sob..sob..sedih..mesti malam ni mama ufah tak mampu tido…sedihnyer..

ok selamat malam sume..mama ufah berundur dulu..andai mama ufah ada mood esok..mama ufah citer2 yer..

Advertisements
Posted in: free to write