>Caravan..around de world..

Posted on January 20, 2011

0


>
mama ufah tengah tidokan ufah..huhu..ufah yang comel..mama ufah tengah rindukan kamu.

Salam and a very good evening to all..

Hehe..dah macam nak present lak..hari ni thaipusam kan..mama ufah cuti..so bolehla mama ufah menulis skit..next week mama ufah dah mula busy yang teramat..tak sure boleh ke update untuk ufah sayang..walaupun lately ni mama ufah cam agak kekeringan idea..mama ufah try usaha jalan2 di dunia maya nih..untuk mencari secebis idea buat ufah..

tengah mama ufah jalan2 tadi..ternampak satu blog yang di buat oleh seorang engineer..mama ufah kagum sebentar sebab susah nak nampak engineer buat blog..nak2 lagi chemical engineer..sebab setahu mama ufah..dorang nih ada yang kene gi offshore la ape la..mama ufah pun tak paham sangat perkerjaan dorang nih..

dalam banyak2 job kat dalam dunia ni..job ni la yang paling mama ufah tak paham..hihi..dulu ada gak nak mintak wat chemical engineer nih..sebab mama ufah sangat suka chemistry..tapi dah mama ufah ni tak pandai sangat..so tercampak buat medic yang agak best juga akhirnya..dulu sume pakai ikut suka jer time upu suh isi borang..hihi..

so lepas meronda2 tadi..terpikir satu entry nih..panjang juga mukadimmah mama ufah yer..hihi..

owh ape dia entry tuh..tu yang atas tajuk tuh..

mama ufah ni sangat kuat berjalan..dulu mama ufah kata mama ufah pantang tengok benda cantik and comelkan..so another interest mama ufah ialah travelling..mama ufah nyer impian ialah melancong satu dunia ngan walid..hihi..walaupun walid masih belum ade..takpela..mama ufah just pasang dulu impian nih..bukan ke berangan ni penting..hihi..jangan day dreaming sudah la yer sayang..hihi..

mama ufah memang habis takder keja sungguh..petang2 camnih..sepatutnye gi wat case write up..tapi mengarut berangan benda camni..mama ufah kalu boleh nak pusing satu dunia ngan caravan with walid..leh ekk walid..hihi..

mama ufah memang sangat menantikan saat mama ufah akan free..then mama ufah akan travel gi sume tempat yang best2..antara tempat tuh..
london,korea,turki,paris,new zealand,switzerland and banyak la..kalu mama ufah list..tak abis ni..hihi..mama ufah harap..the day will come soon..huhu..


caravan yang mama ufah tengah berangan..cantikkan???


comel kan??

kalu travel sorang2..best tak ekk..kalu tengah rasa nak sorang2 bestla agaknye..tapi mama ufah rasa tak bestla..dahla gi tempat orang..so mama ufah kene cari kawan la teman mama ufah nak travel..takder orang ke yang suka travel yer? meh angkat tangan mama ufah nak tengok..

ok sape2 nak ikut mama ufah travel..meh isi borang..huhu..cepat2..hihi..

okla ufah..mama ufah tengah tengok citer play the game..best la plak..nnt malam ni mama ufah citer pasal benda lain lak yer..

Advertisements
Posted in: free to write