>I have 2 news..which one you want to hear first???

Posted on January 22, 2011

4


>Salamm..

Selamat malam semua..ehmm sabtu yang indah ni memang terlalu indah rasanyer..hihi..ni la akibatnyer kalu cuti lama2 sangat..berkarat otak nak menelaah buku…hai kalu boleh la buku-buku tu bercakap ngan mama ufah…mesti dorang suh mama ufah bertaubat..haha..

Hari tibe2 mama ufah dapat 2 news..one is not really bad new but still worrying me..and another one is good news..

nak tau apa die???nak tau yang best ke yang tak best dulu..tapi mama ufah suka bgtau yang tak best dulu..baru best..ok..

1st news is:
hmm mama ufah riso sebab mama ufah dapat satu message dari seorang kawan mama ufah..kedengaran suaranya cam agak kesedihan..hmm..camner mama ufah nak tolong dia..dia sangat jauh..janganla sedih..mama harap lagu nih dapat menceriakan dia..susah juga yer kalu jauh2 dari family ni..nasib baik mama ufah tak belajo kat obersea..dok malaysia pun dah cam cacing panas kalu tak balik..hihi..


mesti senyum kan kan???hehe..happy la sume..janganla sedih2..hidup ni kalu sedih tak best..hihi..

2nd news is:
mama ufah dapat message dari sepupu mama ufah yang mama ufah sangat rapat..dia kata dia nak tunang dah…waaa..sepupu aku dah nak jadi milik orang..tengok betul tak mama ufah cakap..skang ni tengah musim cinta la..mama ufah tumpang gembira..semoga bahagia hingga ke anak cucu..hihi..

then last sekali hari ni mama ufah rasa cam agak lembap..rasa cam takleh nak bergerak ngan pantas dan buat banyak perkara…jamm..nak tulis case write up pun rasa cam kering sungguh idea..hmmm..

so ari ni mama ufah banyak buang masa..dah malam baru rasa ya allah nape cepat sangat masa berlalu..dah tinggal esok jer..pastu nak balik..haaa…tak mau balik..

okla mengarut jer dah mama ufah nih..tak tau nak cakap ape dah..ok selamat malam sume..ni ada satu lagu yang best tuk korang sume….

last but not least i.allah kalu mama ufah ade masa mama ufah nak buat kempen..tunggu kempen mama ufah yer..penting tau..ok guys..selamat malam..

Advertisements
Posted in: free to write