>Entry khas~~Mama ufah reveal diri..

Posted on January 23, 2011

6


>

Salamm..

Semua orang dah tidur agaknyer..tapi mama ufah tengah bossan yang teramat..sebab kene buat assignment yang mama ufah sangat tak suka nak buat..hihi…

biasala tuh syndrome penyakit orang nak exam..hihi..pemalas..

malam ni rasa cam nak reveal diri la..boleh tak???hihi..

nape???entahla jawapan yang tak mampu nak di jawab..

saje suka2..ni namanye buang masa..mama ufah ni pemalu..huhu..kalu dalam FB pun tak pernah letak muka sendiri..skang jer letak nama penuh..sebab orang sume tak kenal..haha..

kita promote diri la skit..hihi..entry khas reveal diri..hihi..

nama mama ufah…tak suka..sebab panjang sangat..tapi sume orang kata sedap..tapi mama ufah rasa biasa jer..tiada yang istimewa..orang tak bersyukur ni la..kalu dapat nama cam nama lama2 cam hitam ke manis ke..baru padan muka..hihi..

nama mama ufah..zarin afiqa bt zainal abidin..selalu orang panggil mama ufah..rin..hehe…memang promote sungguh diri..hahaha..biarkan..tengah neurotic..hihi..pasni kalu nak panggil nama pun panggil jela..sebab sian mama ufah tengok..orang cam konfius nak panggil mama ufah ke???hiihi..tak yah dahla panggil mama tuh lagi kalu korang tak selesa..belum jadi mama pun lagi..and paling tak leh blah..belum kawen pun lagi..

hihi..tula stop dreaming zarin afiqa..

yang lain2 korang dah tau kan..tak yah citer lah..hihi..nak tau ape lagi???

mama ufah buat entry nih..sebab kadang2 mama ufah pun confius..ape nak bahasakan diri..kalu menjenguk and nak komen kat blog orang..sebab tuh mama ufah jarang komen blog orang sebab segannn..hihihi..takkan nak cakap mama ufah kan..hihi..personality disorder sungguh..

tingginyer rasa berdiri sebelah sahabat baik mama ufah ni..my best friend..yana..tak pasal glamor di sini..hihi..just another picture of me..

hee..dah cam kuda belang merah dah..huhu ni time kat bukit tinggi..rindu bila la boleh bercuti yang bercuti lagii..

hahaha..ok la..malam dah sangat..sume orang dah tido..mama ufah jer yang terkebil2 kat sni..

janganla segan pada sape yang datang melawat blog mama ufah..mama ufah ni sporting..hihi..suke jawab and balas pertanyaan orang panjang2..my habit..dalam tulisan lehla..tapi depan2..sepatah pun susah nak bunyi..huhu..itula mama ufah..tu yang payah nak dapat walid tuh…hahaha..opppss…takder kaitan..gurau jer..

okla korang selamat malam..jadikan malam ni..malam terindah buat kamu..semoga esok pagi ada kekuatan nak menyiapkan segalanya…

Advertisements
Posted in: free to write