>Yahooo mama ufah demam disaat genting..

Posted on January 23, 2011

3


>
Salamm..

Selamat malam sume..yehhhaaa..mama ufah nak demam..itu tandanya mama ufah dah stress nak exam..dah besa..so dah agak lali pada demam ini..tapi malam ni mama ufah tak berapa larat nak berkempen..ingat nak berkempen..tapi nntla yer..mama ufah tengah demam and selsema yang sangat teruk..kempen ape?hihi..nanti la i.allah selsema ni dah reda mama ufah post kempen tuh yer…

adakah kerana jacob and bella??my little cutey hamster..hihi..tapi sayang dorang..takmau bagi kat orang..huhu..tamak tak?hai susah jadi orang yang banyak sangat allergic nih…

ehmm..dahla dah bertimbun2 keje nak kene siapkan malam ni..tbe2 demam lak..tula suke sangat buat keje last minute..padan muka..kan tuhan dah beri hadiah paling best…hihi..

takpe…ape2 tuhan bagi we have to accept kan..tapi mama ufah tak sanggup bila terbersin depan laptop nih 5-6 kali..sampai nak menaip pun payah..hihi..

nasib baik la..ad spare loratidine..tapi tak berkesan pun..makan sama gak..berair gak hidung ni…aduh22..

okla guys..take care ok..mama ufah akan menghilang for 1week..doakanla mama ufah tak kembali dengan awal..hahah..takut tak tahan dugaan nak mengupdate..sebab tinggal 1 weekk..then mama ufah akan exam..pastu kiter balas dendam tido puas2 ok..hihi..

okla guys..take care semua..mama ufah kene gi dah..doakan mama ufah nyer exam..byeee sume..rindukan mama ufah yer..hihi..

sukela lukisan ni sangat cantik…ok baikk..jom2 ufah kita study mehh..heheh..ade ajak anak nak study…hahaha..ok2 jom..walid dah marah..hihi..beriyer jer..huhu..macam wujud jer..hahah..ni la dikatakan syndrome exam sahabat2..

selamat malam semua..mama ufah kene stay up malam ni..doakan mama ufah tak stido yer..

Advertisements
Posted in: free to write