>Penat mencari cinta I

Posted on January 24, 2011

4


>
Salamm..

selamat malam semua..malam ni mama ufah tak lama yer ufah..hmm penat mencari cinta..itula entry kali ni mama ufah..hehe..nape tajuk entry pasrah semacam..hahah..memang tengah pasrah pun..

sebab dah penat mencari dan menelaa journal,case report dalam internet nih..itula cinta mama ufah..huhu..bukan walid la..mama ufah nak lelap dulu yer ufah..tak larat sangat..semua orang sume mama ufah gi klinik..sebab bulan nih dah dekat 3 kali mama ufah demam..dorang sume risokan mama ufah..

hmmm..camner..walaupun mama ufah nih bakal menjadi seorang doktor yang akan merawat..tapi mama ufah la manusia yang paling susah untuk makan ubat dan pergi berjumpa doktor..nway..doctors is the worst patient in the world..haha..chronic denial..heheh..

hmmm..thanks pada yang sudi concern pasal mama ufah time tengah sakit..tima kasih yang tidak terhingga..org kata org sakit..hanya nak kasih sayang..haha..betul la tuh..sebab tuh doktor kene jadi seorang doktor yang penyayang..bila die nasihat pun..90% dah hilang sakit tuh..betul..mama ufah percaya benda tuh..kita bukan nak ubat sangat pun..hihi..mama ufah jer la ..orang lain nak kot..mama ufah tak suka makan ubat…hahah..

hmmm…penat mencari cinta..mama ufah tibe2 tengah banyak benda nak buat ni la..banyak sangat idea nak mengarang..so mama ufah draft jer..nanti ada masa..mama ufah post..hihi..tajuk tuh sebenarnyer…citer pasal benda lain..tapi takpela nanti mama ufah citer kenapa ekkk..hihi..

ok malam ni mama ufah kene tido awal..sebab dah ade orang warning mama ufah tak cukup tido..hehee..memang pun..mane nak cukup..bangun pagi kul 5..tido kul 130..hmmm..mane tak penat..hihi..okla guys..mama ufah undur diri dulu..take care sume..

Advertisements
Posted in: free to write