>1 month anniversary

Posted on January 29, 2011

0


>
Salamm sume..

mmmuuuahh ufahh..ari ni buku ufah dah genap 1 month..buku ufah ni lahir 30 december 2010..so esok genapla ufah 1 month..

ape yang ufah dah leh wat..ufah dah leh buke mata..tengok mama..tengok walid (errkk ade ke??hahah)and yang paling penting ufah dah tengok dunia..tengok walid nyibuk kat atas tu nyelit2 nak wish..hihi..sibok jer kan..hihi..( huhu..berangan no satu..hensem tak walid ni??mama ufah jatuh cinta pada flynn..)


sempena ulangtahun 1 month ufah..mama ufah nak ucap selamat hari lahir sayang..mama ufah akan ingat date ni..sampai bile2..

kelahiranmu banyak memberi senyuman dan makna dalam hidup mama dan juga ketika mama ufah tengah sedih2 n tension..

sayang ufah..hihi..

ok jom meh ufah mama nyanyikan satu lagu..

i will love this book and keep it nicely..so that when i’m old..there’s no one to talk with..i have you..for me to read and to memorize what i’m done during those sweet days..

hihi..buat followers yang sangat setia read my blog thanks to all..mama ufah tengah waiting nak buat anniversary untuk followers dan juga trafikk bile dah genap trafikk 1000..hihi..hopefully that day i’m free to update la..

ok nite sume..ufah cayang..babai..mama ufah kene baca buku..ok guys..pray for mama ufah..nanti mama ufah update lagi..tata..

Advertisements
Posted in: free to write