>I love you..

Posted on January 29, 2011

0


>
Salamm sume..

its been a week i guess mama ufah dont update the entry..hmm mama ufah tengah takder idea plus kene siapkan case report..tiap2 malam mama ufah tido kul 2am then paginyer dah kene bangun kul 530am nak gerak ke HKL..

waaa..so tiring schedule..hmm..tengah2 busy nih mama ufah selalu rasa sunyi..nape?ntahla takde sape2 mama ufah nak borak2 citer2 kot..kat ufah pun mama ufah tak sempat nak citer..so bile tengah sibuk cmni mama ufah akan rasa sunyi dan sunyi..hihi..

so ari ni alhamdullilah dah agak reda and free..boleh la mama ufah mengupdate sehelai due citer untuk ufah..sebenarnyer..27th jan 28th jan adalah hari lahir aunty yana kawan baik mama ufah and ayah mama ufah..tapi disebabkan takder kredit..sian tak tak sempat nak gi kedai nak topup..mama ufah tak sempat nak wish..seb bek ade rumate yang sudi nak tolong dapatla mama ufah anta message suh bonda mama ufah call balik…hehe..bertuah anak camtuh..haha..

nothing yang mama ufah nak cite kat sini..just nak bgtau mama ufah sayang sangat kat mereka berdua ni..walaupun mama ufah selalu tak tunjuk mama ufah sayang mereka…tapi mama ufah memang sayang sangat2 mereka..hihi..mama ufah memang camni..tak reti nak tunjuk kalu sayang..hehe..pemalu la kata kan..

ok so for them mama ufah ade satu lagu tuk mereka..mama ufah tahu dorang tak tengok pun blog mama ufah ni..tapi just nak put the memory here..


may allah bless you dad…dipanjangkan umur..love u so much..

may allah bless you friend..hope this friendship will stay forever..love you..

Advertisements
Posted in: free to write