>malunyer saye..

Posted on January 31, 2011

2


>
Salamm..

morning dear..malam tadi sume leh tido??ufah lena tak??haha..malam tadi mama ufah tido dengan bahagianyer..

dengan selimut satu badan + sweater yang tebal cam nak gi tempat snow + socks yang tebal 1 inci = tido yang tak ingat diri nak exam..hehe..

nak citer..pagi ni tbe2 tergerak nak ke satu blog ni..huhu..tak sedar diri nak exam..lagi nak dekat exam..lagi galak mengupdate..

pergi blog tuh sebab nak nengok entry die..and comment yang ditinggalkan padanyer..tbe2..aduhh..cam rase nak selimut diri..sorok muke..camner mama ufah leh salah anta comment nak bagi pade orang len anta kepada die..

hahaha..malu2..mama ufah dah blushing cam kene bakar masuk dlam ketuhar..tahap malu die..

sape die tuh..hahaha..perlu ke mama ufah cakap???

huhu..maafin aku..

jgn slahkan mama ufah..slahkan internet yang lembab cam kure2 nih..sape suh..haha..tak sedar diri..aduhh..huhu..

biarlah mama ufah dan die saje yang mengetahui..haha..padanla die follow mama ufah and tinggalkan comment..pelik gak..uish..orang hebat..

mama ufah nih..memang sungguh..hahaha..yang paling malu..benda tuh dah lame baru nak tersedar nak gi check..lagi lame la pendedahan ituh…adduhhh..

jangan dekati saye..saye malu..huhuhu..

Advertisements
Posted in: free to write