>Ucapan semangat…

Posted on January 31, 2011

2


>Salamm sume..

Malam yang indah ni..mesti sume orang dah tido kan..mama ufah tak leh tidola..agaknyer sebab dah hentam 4 cawan kopi agaknyer..hari ni..huhu..bukan salahku ok..hari nih sejuk sangat..takkan nak minum air kosong panas..ish2..nanti orang kata nape sakit ke??hahaha..

so malam ni..bile dah buke buku..macam2 la otak ni melayang..pikir itu..pikr ini..pikir yang ntah ape2 pikir..hai..pening2..ntah ape la nasib jadi seorang suke sangat berpikir..sian kat otak ni..boleh cerebral atrophy la orang kata..atrophy disini bermaksud mengecut..hihi..ok vocab baru untuk sume..mama ufah bagi ni..yang dalam field medicine die tahu la..kalu yang bukan..sile gunakan..mesti kwan2 korang melopong..apekah itu????

hehe..lama sangat tak megupdate entry yang memang diri mama ufah kan..huhu..asyik kawan2 blogger kata pe tuh..sentap..hahah..lawak juger pengunaan bahasa tuh..tapi mama ufah kalu gune…hihi..cam budak otai sungguh la..tapi mama ufah ni dlu agak ganaz kat sekolah….tapi kat asrama jer la..kat sekolah tak berani..sebab ustzah ader..hihi..

caya tak??haha..lawak bile kenang..terasa diri ni sungguh la jahil..huhu..

ehh apa nak citer ntah..tengok betapa la melayang sungguh..tadi bosan giler ngadap buku..tengok la bank soklan..heh..takleh jawab..baik tak yah bace dalam hati..hahah..jangan tiru aksi ini..mama ufah ni memang camni bile nak exam..orang kate naik hantu..hee..ni tak mengelabah sebab teori and tulis2 jer..so relaz jela..tapi relax pun..medicine..wahhh posting yang sangat la banyak nak cover..kalu dulu mama ufah tengah posting orang mental leh main2 kan…tapi bile medicine..sory no more chance..department yang mama ufah tak mau la amek kalu leh..sibuk..

nanti ufah walid tak terjaga oleh mama ufah..hahaha..

mood mama ufah kembali untuk menulis..dan sangat hepi..after this no more things yang akan menyebabkan mama ufah sentap..i.allah..sebab pasni sumenye dah main2 and honeymoon..

pasni mama ufah gi trip ke borneo..selama sebulan..tapi before that kene gi Klinik kecik2 dulu..so kat bornoe mama ufah akan lebih banyak masa dan bercerita dengan banyaknyer ok..amek gambar banyak2..waa..tak sabar nak honeymoon…study honeymoon orang kater..

sebenrnye..mama ufah tengah mencari2..cari ape..hahah..cube teka???

ape korang pikir..

mama ufah nak cari semangatla..sape2 nak tinggalkan ucapan semangat tuk mama ufah..di alu2kan..memang mama ufah akan membalasnyer..dengan kalu korang jumpe mama ufah bile dah jadi doktor..mama ufah bagi free of charge..hahaha..beriyer jer..hahaha..tapi sungguh..mama ufah kalu orang yang mama ufah kenal..mama ufah tak berkire..tapi my niat is just to help people..duit..hmm duit sentiasa datang dan pergi..

kalu mati pun..bukan bawak masuk kubur..malaikat tak tanyer..bape harta yang ko dah kumpul..tapi dir tanya ape amalan ko di dunia…betul tak????

tapi dengan syarat..kene tahu muka la..bgtau sape2..then i will know..haha..ape la mama ufah merepek di malam hari ni..

mama ufah teringin la nak kenal2 ngan sume blogger..tapi mama ufah ni memang jenis yang sangat pemalu..orang kata tahap paling slow la..hahah..so camner..haha..entahla..

aduhaii..mama ufah..mari study..walid sudah bising nampaknye..hahah..angan2ku yang dulu kata nak ade walid time umo 25..hahah..seprti impian drfarhana..hehe..die kate nak ade adam time umo 24..mama ufah nak time umo 25..hehe..tapi nampaknyer..masih tiada tanda2..hahaah..

dunia ni kecik..mama ufah kawan baik ngan faizah fuad dari sekolah..drfarhana kawan baik gak die time kat U..so mama ufah ditemukan dengan drfarhana didalam blog..huhu..keciknyer dunia yer..

okla jom kiter sambung ape yang kiter buat tadi iaitu baca buku..jom ufah..ufah takleh malas2..

nite sume..yang masih belum tido..gi tido..tak baik untuk kesihatan..mama ufah takpe..sebab mama ufah…haha….alasan..pastuh demam mengadu dalam blog..hhaha..ok baik..pasni tak buat dah..hahaha..

ok babai korang..sory malam ni..takder pic la..malas..and malam ni memang sungguh merepek..

Advertisements
Posted in: free to write