Browsing All Posts published on »February, 2011«

>nothing gonna change my love for you..

February 26, 2011

3

>Salamm.. selamat maghrib sume..dah solat sume?? kaum adam gi solat jemaah tak? kaum hawa solat awal waktu tak?? hehe.. mama ufah tengah tgu azan isya’…so sementara tuh kite update japla.. hmm…kali ni nyer entry mama ufah just nak tanya korang..korang terinfluence tak kalu org yang sekeliling korang tengah sedih??? korang sedih gak ke or korang […]

>it’s so hard..

February 26, 2011

2

> There’s only so many songsThat I can sing to pass the timeAnd I’m running out of things to doTo get you off my mindOoohh,no All i have is this picture in a frameThat I hold close to see your face every day With you is where I’d rather beBut we’re stuck where we areAnd […]

>"that’s her" he says…

February 24, 2011

4

> salam.. salam tengah hari sume..dah makan sume?? mama ufah baru abis makan ABC…sedap sgt…hehe.. tengah2 panas itulah yang paling nikmat..dok dlm bilik ber aircond and minum ABC..hehe.. tengah2 menikmati ABC nih..tibe2 teringat pada seseorang bile dengar kata2 ni time tengok2 status kat FB.. i wanna be the one he looks at,smiles and say to […]

>mama ufah mencari????

February 24, 2011

0

>Salamm.. Morning to all..hari ni mama ufah nyer kelas lewat..kul 9..so kiter update la jap..sebab lama sangat tak update dah.. hmmm..mengeluh panjang sangat mama ufah ni.. nape??? hihi..entahla.. dahla dah lama tak update pastu mengeluh pulak kan..sowii.. pagi2 ni kene ceria..sebab bile ceria barula rezeki masuk org kata…walaupun banyak benda yang menyesakkan hati dan perasaan..senyum […]

>81 ways to win your wife’s heart and love..

February 22, 2011

2

> Salamm.. nite to all..malam ni mama ufah terjumpa satu artikel yg best nak di share..soryla..mama ufah agak busy…hehe..busy ngan ufah..huhu..takla busy ngan case report and mcm2 la..pening..next week exam..lagila berat pale ni pikir.. mama ufah need vacation and holiday..sape nak ikut mama ufah bercuti??? mama ufah nak gi sabah dah…yeay!!!! hehe..mesti tertanya2..nape mama ufah […]

>Letter for walid..

February 16, 2011

3

>Salamm selamat malam sume..ufah sihat sayang???hehe..setelah sekian lama mama ufah mendiamkan diri..akhirnya mama ufah dah dpt idea..ape mama ufah nak tulis dalam buku untuk ufah nih.. topic mama ufah malam ni just light jer.. mama ufah tak mau citer bnda berat2 la ufah sayang.. orang kata cinta ni beban…yeke??? time cinta sume indah..time cinta yang […]

>Adakah pemergianku menjadi senyum si dia???

February 11, 2011

1

>Salamm selamat malam sume..mama ufah minta maaf..di kelewatan ini..mama ufah tak sempat nak post ape2.. kenapa??? hmm entahla…mama ufah tengah hilang idea nak tulis ape untuk si kecik ufah ni..huhu.. tittle post punye gempakk…hihi..sowiii..mama ufah tengah takder ideala korang..camner?lately kurang penambahan ilmu skit..so kurangla penulisannyer…hihi.. korang sume sihat??? mama ufah harap sume org sihat..tgula kepulangan […]