>Vampire + assistant coffee maker

Posted on February 1, 2011

3


>
salamm…

selamat petang sume…

mama ufah malam tadi tido lambat petang ni cam orang tak betul dah..

tapi berlambak lagi nak cover aduhhh…

mama ufah tak suke exam..

takleh ke saye belaja tapi janganla buat exam..saya janji saya baca buku..saya jadi doktor yang baik..
hahaha..luahan pada examiner di seluruh malaysia..haha..habis kene luku silap2 aribulan..

jangan tiru aksi mama ufah..

so nampak gayanye malam ni mama ufah kene jadi VAMPIRE la..menghisap coffee di malam hari…tapi coffe ni sifat die diuretic(akan buat korang sume kerap kuar masuk toilet) hahaha..sungguh menguji kesabaran..huhu..

tapi ni la saat paling indah..time student..time sibuk2 belaja..sebab bile dah keje..u’ll face so many things yang tak best..so enjoy ur exam ok..hehe..

mama ufah kene ade assistant la suh buat coffee malam ni..sape nak tolong mama ufah???hehe..

ok doakan mama ufah..mama ufah hanya mengharapkan doa kalian supaya esok mama ufah buat dengan tenangnyer..dan balik exam kiter tido ok..hihi..</div

ok babai korang..sape assistant mama ufah???hihi..nanti mama ufah belanja..huhu..takde maknernyer mama ufah..buatla coffee 3 in 1 tu sendiri..hahah.

ok babai korang..jangan sedih2..soryla mama ufah tak sangka lagu yang terindah tuh ade yang buat orang rasa tak terindah lak..sory yer drfarhana..takpe..nanti pas exam…mama ufah bagi lagu yang best..hihi..

ok babai and tata sume…i have to go..see u soon…

Advertisements
Posted in: free to write