>Yang terindah

Posted on February 1, 2011

2


>Salamm..

Huhu..mama minta maaflah ufah sayang..mama bukan jenis student tegar baca buku berjam2 lama..hehe..malam2 ni..ntah ape mood tibe2 dengar lagu terindah..hihi..time drama ni tengah hot…hehe..mama ufah adalah orang yang wajib duduk depan tv kul 630pm..tepat..tiap2 ari ni..betapa la dulu terlalu taksub..

then buka lagu ni tiap2 ari time tengah study selama 1 bulan..sampai naik jemu and nak termuntah…haha..dah leh tulis lirik and main chord die sambil pejam mata…hahaha..lagu ni sangat melayan jiwa dan perasaan la..nak2 lagi untuk orang sedang dilamun cinta kan..hehe..

opsss..not me ok..mama ufah hanya dengar je ok..tiada kaitan ok..mama ufah setia menunggu walid yang sangat la lambat nak cari mama ufah..hahaha..aduhh kalu mama ufah jumpa la die masa akan datang..mesti die luku kepala mama ufah mengutuk die selalu dalam blog nih..haha….biar sape suh lambat kan kan???hahaha..

ehmmm malam ni mama ufah tak tido so..janganla terkejut kalu sok pagi banyak sangat entry dari mama ufah..haha..diamkan sajer ok..tutup mata sume ok..hehe..janji mama ufah palsu..tak leh tahan la kalu dah dok depan laptop nih…memang berhantu sungguh..hehe..tapi ape2 ni la kekasih mama ufah sebelum jumpa walid..sebab tuh mama takleh la kalu tak tengok die tiap2 hari..huhu..

okla korang..setakat ni..ni dulu ekk..hehe..abang eq tak bakar hot dog puff lagi ke ekkk??hahah..sedap sungguh gambar tuh..kalu leh makan..sedapnyer..okla korang..selamat malam..owh lupe..kredit to drfarhana sebab malam ni die menghiburkan mama ufah dengan entry die..di sana dan di sini..huhu..tak tahan sungguh baca entry tuh..naseb baik sume orang dah tido..kalu tak memang dah gelak nak pecah perut..huhu..ssshhh..huhu..orang dah tido..baca senyap2..hihi

ok hayati lirik die..

Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia

Hingga aku terasa indah
Maaf jika ku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu

Hingga akhir hayat bersama kamu
Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa

Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah
Advertisements
Posted in: free to write