>Post mortem end exam mama ufah

Posted on February 3, 2011

2


>
Salamm

Selamat petang sume..semalam mama ufah kepenatan pas abis exam..so tak sempat buat ape2..sebenarnye ari ni masih penat and letih…tapi rasa rindu nak menulis..

pas exam nih selalunyer mama ufah akan selalu menghabiskan masa menonton drama korea..so kali ni nyer drama secret garden..yang dorang kata best..tapi mama ufah tak sempat abiskan episode 1 dah tido sebab ngantuk gilerr..hihi..

camner exam semalam????

hahah..jangan di tanyala ufah..ntah ape2 mama ufah buat..

teori tak tau nak kata…senang ke susah..tapi boleh la..walaupun ade yang tak leh jawab kan..

then osce ~~~ hehe..kelakar pun ade gak bile pikir lek..

osce ni sebenarnye adalah exam bertulis sambil berjalan2..exam yang paling pelik time mama ufah mule2 diperkenalkan exam camni kat medical school..huhu..

osce ni ade 17 stesen + 5 stesen rehat = 22stesen..setiap stesen ni masa die bagi dalam 10min..bile 10 min jer..ade time keeper yang akan bunyikan loceng menandakan 10min tamat..every rinnngg..will make my heart beat faster..exam yang boleh buat orang sakit jantung…hahah..kalah dup dap jumpa walid…hihi..

then nak dijadikan citer..exam kali ni mama ufah agak tenang pada mulanya..tapi gelabah diakhirnyer…hehhe..lain dari yang lain..sebab stesen awal..tulis jer..tapi last 2 stesen adalah stesen killer..sebab stesen ni mama ufah kene jumpa jumpa examiner..memangla selalu jumpa dorang..tapi kali ni jumpa kene berlakon depan dorang..hahaha..

sungguh lawak..

stesen 16 – stesen cpr iaitu stesen kene resus menequine..stesen yang korang kene buat cpr depan examiner..memangla senang..stesen ni okla mama ufah buat..tapi bile die tanya soalan mama ufah gelabah..sebab dah pikir nak gi stesen yang akhir..tapi okla lagi stesen cpr ni..

tapi bile sampai stesen ni..

stesen 17 – stesen yang memang killer…stesen ni mama ufah kene berlakon bagitau patient die HIV positive..pelakon die doctorla..examiner..mama ufah kene berlakon jadi doctor..doctor kene belakon jadi patient..wah2…bayangkan…tengah gelabah plus blank ape nak cakap..memang hampeh..

last2 akhirnyer..mama ufah tak sempat nak menghabiskan time consult patient tuh..so kesimpulannye stesen ni memang hampeh..

tapi yang paling tak boleh tahan tuh..tengah pikir ayat nak pikir pe nak cakap..ternampak satu benda atas dinding..

korang tahu ape mama ufah nampak???

video camera…

what!!!!they record me..hai..aduhhh malunyer..memang lepas tuh lagi tak tercakap la..

hahaha..ape la nasib kali ni exam..memalukan sungguh…nak citer perngalaman exam nih..memang tak tercerita la..macam2 sangat pengalamannyer..huhu..

ok..mama ufah tak mau ingat dah..mari2 kiter citer pasal benda lain plak..hihi..

Advertisements
Posted in: free to write