>mama ufah mencari????

Posted on February 24, 2011

0


>Salamm..

Morning to all..hari ni mama ufah nyer kelas lewat..kul 9..so kiter update la jap..sebab lama sangat tak update dah..

hmmm..mengeluh panjang sangat mama ufah ni..

nape???

hihi..entahla..

dahla dah lama tak update pastu mengeluh pulak kan..sowii..

pagi2 ni kene ceria..sebab bile ceria barula rezeki masuk org kata…walaupun banyak benda yang menyesakkan hati dan perasaan..senyum jela..mana tahu ngan senyuman ni..kiter murah rezeki..

semalam mama ufah kene marah..hihi..tapi betul la tuh..sape suh cari pasal kan..hahah..

mungkin ni la yg mnyebabkan mama ufah agak slow pagi ni..hehe..

pagi tadi lepas makan sandwich tuna yang dibuat dengan croissant and sayur salad yang banyak..mama ufah teringat ufah..tu yang gi update jap tuh..

tapi ape yg nak update pun mama ufah tak tahu..kekosongan ideala..

hehe..

mama ufah nak tanya satu la..boleh ke mama ufah buat impian nak abiskan zaman bujang nih selewat umur 26…

hehe..

ni memang abis takder idea sungguh..hahah..

merepek sungguh…

nntla mama ufah tengah mencari semangat yang hilang..

nantila time mama ufah fly nnt yer..i.allah banyak gambar and citer best2 kan..

ok la malam ni mama ufah citer sometthing kat korang yer..hehe..

nak gi kelas dah..babai..

Advertisements
Posted in: free to write