>nothing gonna change my love for you..

Posted on February 26, 2011

3


>Salamm..

selamat maghrib sume..dah solat sume?? kaum adam gi solat jemaah tak? kaum hawa solat awal waktu tak??

hehe..

mama ufah tengah tgu azan isya’…so sementara tuh kite update japla..

hmm…kali ni nyer entry mama ufah just nak tanya korang..korang terinfluence tak kalu org yang sekeliling korang tengah sedih??? korang sedih gak ke or korang wat tak tau je ke or korang hepi???

hmmm..mama ufah memang akan terinfluence ikut rasa sedih..sebab tuh mama ufah tak suke bersedih..hehe..sebab perasaan itu…sangatla tak best..

hmm..tak bestnye perasaan itu..sangat tak best!!!! tak suke!!!

tolongla jgnla bersedih dan bermenung wahai adik berhati bingung..

segala masalah di dunia ada penyelesaiannya..hanya kita sebagai hamba dia yang menentukan corak dan cara kita menangani masalah itu..

jalan yang terbaik untuk menyelesaikan masalah ialah berkongsi masalah..kerana dengan express all the anger and feel pressure tuh will release if we say it out..

dont keep it in urself..

coz it will never heal…

hmm ok sayang ufah..mama ufah sayang ufah…smileee…

if u smile u look better sayang ufah…dont marah2 ok ufah..jangan tension2..

hidup ni memang penuh dengan dugaan..tapi kalu ufah simpan dalam hati..bahawa segala yang datang tuh dari Allah…ufah akan bersabar dengan ujian itu…

nothing gonna change my love for u ufah…hehehe..

ok sayang mama..meh senyum skit..mama bagi ufah senyum skit..

Advertisements
Posted in: free to write