Browsing All Posts published on »March, 2011«

>Demam rindu..

March 26, 2011

1

> waaaaa nak balik…walid datangla jenguk mama!!! Salam.. Selamat malam mama ufah ucapkan… Mood 2-3 hari ni agak mood homesick…nak balik semenanjung…otak dah pikir rumah dan rumah…sumenye serba tak kena…kalu mengadu nnt kene perli..huhu..lepas ni pergila afrika pulak…waaaaa..sampainya hati baba mama ufah…hahaha..tapi betulla kan…huhuhu… hmmm yang dekat2 la jadi mangsa mama ufah asyik dok nak […]

>Saya cari orang yang ikhlas jer..hehe..

March 25, 2011

2

>Salam.. last for today before solat jumaat and before mama ufah gi memasak…huhuhu..dok kat sabah..memang cam gi kursus menjadi isteri terlatih dan solehah la..hahaha.. hmmm kadang2 rasa gelak pun ade..sebab ape?hehehe.. orang lain dok promote blog sendiri…tapi mama ufah dok syok tulis blog sendiri2..hahaha nak wat camner…mama ufah tak suke publisiti…sape yang jumpa dan suke […]

>Sape mr.right saya??

March 25, 2011

0

>Salam.. hmm..mood mama ufah skang mood nak post benda2 yang heheh…menyentuh kalbu…boleh ka??? hehehee..kali ni nyer post nak tanya… bolehka mama ufah jatuh cinta??? hehehe.. soalan yang sangat panas…dan susah di jawab…huhuhu… semoga jika ia hadir… ia hadir dan kekal selamanya… ia hadir ikhlas dan sampai syurga.. heheh.. semoga walid itu adalah orang yang baik […]

>Ku biar dirimu terbang mencari indah pelangi…

March 25, 2011

0

>Salam.. Selamat pagi dan salam ceria…pagi ni keadaan di sabah agak mendung…so mood die pun cam mendung jugala…hehe… mood nak tido..tapi kerana banyak sangat keje nak buat antaranya mama ufah kene cari mengenai fiqh awlawiyat..hmmm susahnye homework mama ufah yang ustaz bagi pada mama ufah…takde yang senang jer…dahla dalam bahasa arab nak translate gi jadi […]

>Sulking…

March 23, 2011

4

>Salam.. Selamat tengah hari sume…masuk hari ni..dah dekat 3minggu mama ufah di sabah..ape yang mama ufah belajar di sabah ni??? hehe..mama ufah belajar cara nak survive di negeri org..huhu.. yela kat semenanjung mama ufah tak berani naik bus..kat sabah terpaksa naik bus… kat semenanjung mama ufah tak pernah jalan kaki sejauh 10km..hehe..kat KK mama ufah […]

>MY DREAM DRESS…

March 21, 2011

4

>Salam.. Mama ufah tak tahula nape…lately sangat suke tengok baju wedding dresss..heheh.. haip!!! not yet ok…just tengok2..mama ufah memang suke bab2 berangan nih..walaupun huhu…lambat lagi nak ke arah itu… kalu la mama ufah dapat sponsor kahwin…waaaaa bestnya!!!! hohoho… impian yang tak akan menjadi kenyataan..tapi tahula kalu tibe2 mama ufah jadi glamor sebab selamatkan mana2 VIP […]

>Anyone can help mama ufah??.

March 21, 2011

1

>Salam.. Selamat pagi sume??? HMmm..ingat nak berehat lama skit dari blog nih..tapi hehehe..rasa cam tak puas tak update blog..huhu…jawabnyer…takdela lama sangat mama ufah menyepi..heheh… kalu korang nak tengok mama ufah menyepi yang menyepi…sila tunggu mama ufah time dah keje time waktuh houseman ok??? hahah..time tuh confirm waktuh yang ada di isi dengan sebaiknya dengan beradu […]