>Time kasih yer…

Posted on March 8, 2011

3


>

salam..

selamat malam sumee…

malam ni mama ufah just nak berterima kasih pada semua yang melawat blog mama ufah..sudi follow mama ufah..setia menanti entry mama ufah yang terbaru(huhu korang tgu ke???hehe wonder mama ufah…i dont hope much..CAUSE mama ufah’s blog not so glamor la..)

skang ni mama ufah dah berada di kota kinabalu..kat sabah..

wat ape kat sini?? hehe..saje cari penyakit..huhu..jalan jauh2 nak wat elektif posting kat tempat orang..hahah..

ni la keje gile mama ufah pernah buat..orang lain sume balik kampung masing2…mama ufah gatal gi tempat orang…konon nak cari pengalaman…huhu..memang banyak pengalaman..

walaupun baru hari k-3…hmmm sangat berpengalaman..mehla datang sabah melawat mama ufah..hahaha..

ni la map bukti mama ufah jalan kaki..huhu..

hari ni mama ufah dah wat marathon jalan kaki dari hospital queen elizabeth sehingga bandar kota kinabalu…

hehe..mama ufah pakai flat shoe yer..kalu pakai kasut yang tinggi ni bukan tak pijak lantai dah..jawabnyer..tengah jalan tuh kaki ayamla mama ufah…huhu..i can’t be like a normal woman does..heheh

so malam ni..kaki ufah dah rasa cam flat foot….huhuhu..pijak lantai cam rasa cam terapung..betapa sakitnye…huhu…takut nak naik bus punya pasal..


ni gambar bus yang kalu korang lihat sangat antik..siyesly sape yang nak rasa jadi survival mehla datang sabah..heheh..


hmm dorang kata orang sabah kene hati2…so kerana terlalu berhati2..mama ufah menderita berjalan kaki sejauh beribu-ribu batu…


ape nak citerr..owhh mama ufah nak time kasih khas buat SJ sebab naikkan trafik mama ufah tanpa update entry..hehe…time kasih banyak2 yer untuk segalanya..budi baik untuk segalanya akan dibalas pada masa akan datang yer…hehehe..

Advertisements
Posted in: free to write