>Schedule in sabah – DIARY SABAH 1

Posted on March 9, 2011

0


>

Morning to all…

Pagi ni mama ufah tak gi ward..huhu..kiter bercuti amek cuti sendiri yer..huhuhu…seb bek la kewujudan mama ufah ni tak di sedari..so boleh la kiter berHOLIDAY diSABAH nih..huhu..

so pagi2..kat sini kene bangun kul 5am..huhu..awalnye mama ufah bangun..takla..mama ufah bangun kul 5.30am..sebab syuruk die 630am..cepat sungguh..

kat sabah ni..kul 6am tu dah cam kul 7am kat semenanjung..memang rasa masa berjalan terlalu cepatla..huhu..

so pas bangun..solat…mama ufah gi tepi sungai gi basuh abju..huhu..korang caye ke? hahha..tak la..sabah nih takder la sampai camtuh sekali…tapi yang pasti basuh manual la..huhu..kata gi sabah nak jadi survivor..heheh..berlatihla yer mama ufah..sebelum kawen ngan walid..nnt dah kawen ngan walid…kiter suh walid beli washing machine paling besar…heheh…

lepas tuh tibe masa mama ufah wat bfast..pagi ni..mama ufah makan roti yang di bakar atas kuali and daging burger..huhu..rugila rasa takder DSLR NIH..kalu ade..setiap moment akan dirakam..huhu..

so skang time mama ufah berehat…kalu kat semenanjung..time nih tengah berdiri kat dlm ward ke..dlam clinic ke..huhu..bahagianya saat ni…tak perlu struggle otak…i’m free for a moment from books…hehehe…

nanti i.allah pasni mama ufah tunjuk kat korang diari mama ufah di sabah yer..

memang dah niat nak bergiat mengupdate time di sabah..huhu..so tgula yer..NANTIKAN ENTRY SETERUSNYE DARI MAMA UFAH…

semalam mama ufah ade amek gambar…tapi gambar sume..huhu..tak bersedia…so takleh la nak upload..huhu..takpe pasnih ok!!

heheh..selamat sume bah..

dah cam mempromote sabah lak..tourism sabah..

Advertisements
Posted in: travel