>Mama ufah akan menyepi dan sepi…

Posted on March 16, 2011

6


>Salam..

Selamat malam dan semoga sihat and ceria sume…hmm memandangkan mama ufah skang kat sabah..then terlalu banyak krisis bencana alam..

segalanya tergendala…

tapi mungkin hikmah itu ada..dia nak suruh mama ufah berehat dan bertenang di negeri orang..huhu..belaja bahasa sabah agaknya…

cuaca kat sni memang tak menentu..jadi rutin harian mama ufah buka web ramalan kaji cuaca tiap hari tengok apa yang terjadi..

CNN tuh setiap hari tengok update..belum duduk oversea..hehe..baru over the sea..heheh..tu la memang tak leh jauh lansung ngan family…hai kalu dah kawen camner la agaknye mama ufah nak survive..harapnya walid orang yang considerate and bertolak ansur ngan mama ufah..

hmm…buat reader yang datang blog mama ufah pasti confius ngan identiti mama ufah..betul2 dah kawen ke???hahaha..biarla itu menjadi rahsia tuhan..huhuhu..

cume malam ini..seperti biasa mama ufah suke gi blogwalking…hmm mama ufah tak tahula perasaan ini..

hmm die cam agak kecewa and sedih..kenapa ya???hahah..tak tahula tanyala pada sang hati..

lately die sangat cepat terasa…kenapa entahla..

mama ufah rasa cam tak sesuaila nak teruskan blog nih..

mama ufah rasa cam nak tutup blog..bolehke???

harapnya takderla sape yang menanti setia en3 mama ufah ni..mungkin tak tutup tapi mungkin blog nih akan terbiar buat sementara waktu..

bila mama ufah nak datang balik…hmm entahla..mama ufah minta maaf buat sume..

harap korang sume hepi berblogging…ingat blog nih not a priority ok..our family,keje and loves one lebih penting…heheh…

babai korang..selamat berjaya sume..

Advertisements
Posted in: free to write