>Anyone can help mama ufah??.

Posted on March 21, 2011

1


>Salam..

Selamat pagi sume???

HMmm..ingat nak berehat lama skit dari blog nih..tapi hehehe..rasa cam tak puas tak update blog..huhu…jawabnyer…takdela lama sangat mama ufah menyepi..heheh…

kalu korang nak tengok mama ufah menyepi yang menyepi…sila tunggu mama ufah time dah keje time waktuh houseman ok???

hahah..time tuh confirm waktuh yang ada di isi dengan sebaiknya dengan beradu di atas tilam empukk…heheh..

pagi nih rasa geram nak tukar template blog..tapi hmm..mama ufah sangat la tak reti nak buat benda2 nih..hmmm ade dah jumpa free template yang comel2..hmm tapi mama ufah still nak kekalkan header tuh…hmm camner ye???

puas mama ufah pikir…sebab kalu pakai template org..cam susah jer nak kekalkan header yg menjadi simbol dan logo blog nih…

so anyone can help mama ufah and teach me how to change the template but still kekalkan header tuh????

ni antara contoh2 template yang mama ufah gi cari tadi…

hmmm anyone want to choose for me???mama ufah dah confius…


ini cam simple sangat dan lari tema mama ufah..tapi cantikk..

ini memang cute sebab kene la ngan tema blog nih..tapi pink sangat la plakk..hehe..mama ufah takderla suke sgt wane pink

ini cute juga..but..ni last choice kot..

yang ini mama ufah sangt sukeeee..tapi takpe ke ekk kalu tak der tema baby ufah tuh???camner yer walid pun takderr..hehehe..
Advertisements
Posted in: free to write