>MY DREAM DRESS…

Posted on March 21, 2011

4


>
Salam..

Mama ufah tak tahula nape…lately sangat suke tengok baju wedding dresss..heheh..

haip!!!

not yet ok…just tengok2..mama ufah memang suke bab2 berangan nih..walaupun huhu…lambat lagi nak ke arah itu…

kalu la mama ufah dapat sponsor kahwin…waaaaa bestnya!!!!

hohoho…

impian yang tak akan menjadi kenyataan..tapi tahula kalu tibe2 mama ufah jadi glamor sebab selamatkan mana2 VIP ke…hehehe..

jangan la day dreaming mama ufah…

huhu..kalu kene sponsor mama ufah takdela nak wat grand2 tapi nak suh die sponsor honeymoon gi paris ngan new zealand selama 1 month…hahaha..ley tak pada yang nak sponsor????

tapi yang paling penting sekali wedding dress time nikah..huhu..

mama ufah nak jadi bride yang paling simple and pure beauty…hahahahaha…

nak pakai wane putih..ala2 arab..leh kan??

mama ufah tak nak la pakai yang banyak kerawang2 bunga2..hhuhuhu..tak tahula kenapa mama ufah ni di lahirkan memang tak suke benda cenggitu..huhu…

hmm dan yang pasti make up tak mau cam opera cina..huhu..

semoga impian ni tercapaila satu hari nanti..kalu mama ufah nak kawen nnt memang pasti mama ufah akan post entry special kat follower yang setia..heheh…ok???

and give special invitation kat korang..card sampai depan umah..huhu…

so doa2kan la mama ufah cepat2 abis belajo…cepat2 keje and kumpul duit yer…and hehe plg penting kene ade walid la kan…takder walid…nak wedding ape nyer…huhu…

okla benda2 camni takleh ngarut lama2..hehhe…ok mama ufah nak tunjuk wedding dress idaman mama ufah…cantik tak???


yang wane putih yer..bukan wane hitam…kene panggil rizalman,syomir izwan nak buat dress ni..hihi…die takleh bagi diskaun kaa???hahahaah
Advertisements
Posted in: love