>Sulking…

Posted on March 23, 2011

4


>Salam..

Selamat tengah hari sume…masuk hari ni..dah dekat 3minggu mama ufah di sabah..ape yang mama ufah belajar di sabah ni???

hehe..mama ufah belajar cara nak survive di negeri org..huhu..

yela kat semenanjung mama ufah tak berani naik bus..kat sabah terpaksa naik bus…

kat semenanjung mama ufah tak pernah jalan kaki sejauh 10km..hehe..kat KK mama ufah dah pecah rekod..leh kata mama ufah dah hafal kedudukan each bangunan yg ada di sabah nih…

hmm yang paling menarik sekali pengalaman berposak2 repairkan kereta and mengelabah atas gunung kinabalu kerana kereta buat hal..

tu memang pengalaman yg memang mama ufah tak akan dapat di semenanjung…

hmmm bila dok pikir…yeyyy…tinggal 11 hari lagi nak balik semenanjung..huhu…betapa rasa nak balik tuh membuak2..hahaha..

kat sabah ni memang sentiasa hujan petang…tapi mama ufah burn cam dok kat padang pasir..heheh..ngan terpaksa menerima dan menahan simptom2 dehidrasi..minum air banyak pun…kulit mama ufah jenis yang tak tahan…hmmm..takpe cuti adalah proses membaik pulih kulit…

semalam mama ufah baru lepas shopping..belikan souvenir tuk family..kawan..lecturer..hmmm..shopping memang best..nak kuar duit…hehe..bercinta…

hmmm orang kata sedekah..kita memberi..mana tahu..allah balas ngan lebih banyak..

so hari ni mama ufah rehat di rumah..rehat2..baring2..bila dah takder benda nak buat nih..mula la otak berfikir yang macam2 kan..

itula keburukannya..mama ufah memang tak suke bila bab ni..

sebab bila pkir..suke pikir bnda yang tak best tuk dipkir..

hmmmm…so mood ari ni..agak low skit..hmm sape nak hepi kan mama ufah???? mama ufah belanja aiskim..hehe..

kalu mama ufah tengah takder mood leh ke wat cam budak nih wat..heheh..amekk beg yang lebih besar dari badan mama ufah..tarikk bawak tepi train…tgu orang pujuk…hahahahah…lawak2..

ok jom!!!sape nak ikut masuk dlm beg besar tuh???

Advertisements
Posted in: free to write