>Saya cari orang yang ikhlas jer..hehe..

Posted on March 25, 2011

2


>Salam..

last for today before solat jumaat and before mama ufah gi memasak…huhuhu..dok kat sabah..memang cam gi kursus menjadi isteri terlatih dan solehah la..hahaha..

hmmm kadang2 rasa gelak pun ade..sebab ape?hehehe..

orang lain dok promote blog sendiri…tapi mama ufah dok syok tulis blog sendiri2..hahaha

nak wat camner…mama ufah tak suke publisiti…sape yang jumpa dan suke nak follow..mama ufah berterima kasih..yang tak jumpa…ape nak buat..mama ufah minta maaf..

bukan ape..sebab blog ni bukanla blog yang yang banyak information..just suka2..main2..ia hanyalah isi hati seorang gadis yang belajar perubatan dan blog ni tempat dia melepaskan sesak di dada..

haha…so korang happy jumaat ok!!

selamat makan tengah hari sume..

bye2..tgu ekk minggu nih mama ufah gi jalan2 yg last di sabah..pastuh mama ufah citer2 kat korang ekkk..

Advertisements
Posted in: free to write