Browsing All Posts published on »April, 2011«

>Help me..i miss that buddy..

April 30, 2011

1

>Salam.. eventhough jari ni terlalu lemah untuk menaip bait2 kata..hati nih tetap tak tahan nak gak menulis sepatah dua kata.. jawabnyer..4 hari nak pose..hehe..tak jadila.. sebenarnyer tengah mood rindukan sabah..hihi..tibe2 rasa nak makan ikan bakar kat sabah..yang sambal cicah die sedap sangat..pastu kuih cincin yang konon pada mulanye juai mahal tak mau beli banyakk..pastu dah […]

>The worst patient is a doctor..

April 29, 2011

3

> Salam where i have to go??? mars?? venuss??hehe what are you searching for my dear little cutiey..i’m away for a while to let u smile.. hmm memang tengah tak larat..demam mama ufah menjadi2..sejuk dia mencengkam hingga ke tulang..dengan berat hati..gagahkan juga ke klinik sebab adik mama ufah ade appointment..heheh..nak jadi cerita..dah nak kene tahan..huhu.. […]

>Berita gembira untukmu..

April 29, 2011

0

>Salam and tengah hari buat semua… tengah demam2 nih..hmm mood semua pun takdee..orang lain semua dok nyenyak tido..hmm mama ufah terkebil2 atas katil tak tahu nak buat ape..susah juge bile penyakit insomnia ni datang kembali malam tadi.. bile dia datang..hmm i know there’s something wrong in my heart,my soul and my brain.. tapi biarla segalanya […]

>Kesilapan kita HAWA!!

April 27, 2011

0

>SOLAT SELEPAS HAID : PERKARA YG DIPANDANG RINGAN oleh kaum hawa.. Pengetahuan Islam kepada sesiapa yang bernama wanita ISLAM!!! Kebanyakkan perempuan/wanita/ muslimah (wanita Islam) tak berapa perasan ATAU lebih malang lagi jika memang tak tahu menahu akan perkara ini… Ilmu Fekah, khususnya BAB HAID yang berkaitan dengan diri wanita itu sendiri amat kurang dikuasai atau […]

>Giveaway from moscow by Miszlullaby

April 27, 2011

2

>Salam and selamat pagi semua… jom join..heheh..suke tengok blog miss nih..sebab banyak sangat resepi yang mama ufah nakkk..heheh..pasni leh wat cup cake untuk orang tersayang juger…hiihihii.. ok ML nak bagi giveaway..harap2 saya ni jadila orang beruntung dapat hadiah dari moscow itu ye…rupe2 nyer..die dalam line yang sama ngan mama ufah medical..ingatkan chef la tadi..hehe..nway..not all […]

>When everybody talked about him…me???

April 26, 2011

7

>Salam buat semua..harapnyer semua tengah senyum lebar sekarang ni yer..=) again and again i’m jotting down here..for us to think and think about what i’m thinking.. hmm..apela yang mama ufah tengah fikir sekarang yer??? dok sibuk2 blogwalking up and down..and most of the post entri and status wall kat fb..sume tengah bercakap pasal dia.. semua […]

>Picture land below the wind – part 1

April 26, 2011

3

> Salam…nak sambung citer and post gambar..let the pictures tell u the story.. ni adalah peta yang kitorang bawak kemana sahaja kitorang pergi..paling best dari atas kudat sehingga bawah tenom kami dah jelajah.yeah!! picture dari atas hospital queen elizabeth,our department at the back..tak bape nampak sangat desiran ombak menghempas pantai..pantai yang setia menanti ombak yang […]