>barakallah hu fikh sume!!!

Posted on April 9, 2011

0


>
Selamat malam sume..

hmmm malam ni mood rasa nak tulis pasal sesuatu yang hmmm…mungkin la tengah hangat orang bercerita kat Universiti ufah skang..heheh…peliknyer ufah..takleh2..takpela hanya di blog jer..heheh..

tau citer ape tgh hangat kat faculty mama ufah skang..kawan2 mama ufah sume dah pakat anta kad jemputan kat mama ufah..yang terkejut2 pun ade…yang tak terkejut pun ade gak..

heheh..alhamdullillah mama ufah tumpang bahagia untuk mereka..

hmm memang terasa kalu kawan2 kita yang dah lama duk tido sekali..belaja sama2..duk stay up sama2..tup tup..bagi kad kat kiter..kata nak kawen..tapi naseb baik..bukan kawan baik kan..kalu kawan baik..mahu meleleh air mata ni…bukan ape…kehilangan seorang kawan tu mesti terasa punya…

hmm yela tahun depan mama ufah dah masuk 25 years old..waaaa…tuanye saya..takpela kita mengaku…memang dah tua tapi perangai tak tua2..heheh..tu yang sume dok takut tak dapat jodoh tuh…so kire acceptable la kalu sume pun dah nak kawen..hehehe..

mama ufah bile???hahahah..satu soklan yang sangat best mama ufah nak jawab…

hmm kalu boleh skang…mmg nak skang..huhu..gataiii..hahaha…

tapi apakan dayaku..hmmm calon walid masih belum masuk turun kayangan untuk meminang dan hehehe…nak kene kejar satu putarajaya ngan ayahanda..hahahah..

janganla mimpi di siang hari wahai puteri naulofah…hahahah..

hmm mimpi di malam hari takpe…heheh..

okla nway mama ufah ucap selamat pengantin baru buat sume sahabat..and juga pada yang baru tukar status single ke relationship..heee…

when everyone leave me behind…i’m still here smile waiting for him to come and hold my hand…

barakallah hu fikh sumee!!!

Advertisements
Posted in: love