>Shopholic

Posted on April 9, 2011

1


>

Salam..

selamat petang sume..heheh..bosan mengadap kertas yang bertimbun2..ape lagi gatal la tangan ni dok tekan2 FB tengok barang2 and sambil exercise mata..hehehe..

bahaya sungguh internet ni…keburukan lebih banyak dari kebaikan..hahaha..untuk mama ufahla..untuk korang..maybe sebaliknyer..heheh..

korang mesti pernah dengar istilah shopholic kan?? kalu korang tengok citer confession as a shopholic mesti korang tau istilah nih..hehehe…

pada yang tak tahu..hehe..mesti die jenis yang berjimat kan..

huhu…

mama ufah memang sangat suke bershopping..tapi naseb baikla bukan anak sultan ke ape2..kalu tak dah lama mama ufah gi paris,london bershopping kat saner..hehe..

shopholic…is a word for a people who love and have passion in shopping..kalu korang tgk citer shopholic tuh..heheeh..lawakla..sampai patung2 yang kat kedai tuh pun kenyit mata mengoda suh masuk beli barang2…

as a gurll…heheh..cam mama ufah ni…huhu…memang..pantangla..gi shopping complex boleh 5-6 jam..pada kaum walid…heheeh..soryla..dah memang sifat natural kitorang kan..

tapi mesti ingat…

boleh kalu nak membeli..tapi mesti menjadi pembeli yang bijak..

kalu nak beli yang ori boleh..tapi tgula die sale…

tapi mama ufah rasa kan..mama ufah dah selalu gak pakai barang orii nih..hmmm same jer..cume die tahan lebih skittt jela..tapi still koyak juga..

pada mama ufah..asal cantikk..beli jerla..lagi murah lagi bgus..sebab tu bile murah jer…mula mata mama ufah segar cam mata ikan buntall..heheheh…

hmm seminggu dapat belaja pasal keusahawanan..mama ufah dptla belaja skit2 cara untuk menyimpan..so terinsaf sekejap…hehehe..

tibe2 rasa cuti nih nak gi cari kerja..konon nak save duit..hahaha

hmm tapi apela kerja yang ppaling mudah and tak perlu kerah tenaga mnusia..hahah..confirm takde kan..heheh..

hmm sebab mama ufah dah kene save duit dari skang..sebab pasni banyak nak pakai duit..heee..

nak buat ape??? heheeh..macam2la..

okla mama suggest kat korang tgk la citer shopholic tuh..mama ufah rate die 4 star..heheh..

hmmm…okla semoga mama ufah berjaya menyimpan mulai hari ni..hehe..chaiyokk!!!

Advertisements
Posted in: free to write