>Count down for holiday = 3 days left

Posted on April 11, 2011

0


>Salam and selamat malam sume..

tak larat menghafal for the exam…we deviate skit yer…heheh..mama ufah tak sabar nak cuti…selama 3 bulan…lamanya dan bestnyerr…sehingga 11 julai..huhu..tu pun nak kecoh…hahah..yela jarang manusia yang jarang dapat cuti yang selama ini memang akan jakun seperti mama ufah..

so check list dah buat for the whole holiday…hahaha..antaranyer..nak tengokk?

Things to study

1- grammar book
2- notes for clinical posting-for each department
3- drug books
4- ecg book
5- heart murmur books
6- common disease books

Things to do

1- learn drive car
2- jogging
3- belaja buat cupcake and muffin(hahah mama ufah dah lama nak belaja nih)
4- update gambar travel gi sabah
5- memanjakan diri

hheheh..banyak ni list nak buat..tak tahu sempat ke tidak..takut ini hanyala impian semata..

ingat cuti kali ni nak cari experience mencari duit…but still no idea what to do..nak cari kerja..jadi baby sitter pun best gak kan??hehehe..

Advertisements
Posted in: free to write