>Live without you..

Posted on April 12, 2011

3


>
Salam..

and morning sumer..

hari ni takder exam…tapi sok ade exam…exam menguji sejauh mana anda menghafal..hmm so pagi2 ni mama ufah nak update jap..then kene pi hafal la lepas tuh..

pada yang ari ni ade test kat seluruh msia,tak kire la test ape,test JPJ ke,test ape2la..mama ufah ucapkan GOOD LUCK yer…

ok back to the topic..LIVE WITHOUT YOU..macam gempak sungguh die nyer topic..huhuhu..takdela tadi tengah2 mandi dalam bilik air..tibe2 terpikir..ape la agaknyer jadi pada hidup mama ufah kalu takder dia..mesti hidup mama ufah sepi dan berendam air mata..

hehe..buat gempakk…dia tu gadgetla..

hmm gagdet ape?? hmmm paling kurang handsetla..dulu mama ufah dapat hidup tanpa handset selama 2 tahun..tinggal handset merata2..hahah..sampai asyik kene marah ngan kawan2..ngan mak ayah..sampai dorang cakap…baik buang handset tuh kalu tak nak jawab call..hahaha pedih gile ayat dorang..hahah..

tapi sekarang no more..i have to live with you..i have to live with my lovely handset..eventhough handset murah..takleh hidup tanpanya..

dulu masa handset tak dipeduli..laptopla menjadi peneman setia..haha..mana2 pi..teringat kat laptop..boleh kata pas balik kelas..benda 1st wat..buka laptop dulu..then baru mama ufah settlekan benda lain..tapi skang..laptop menjadi orang kedua..hahah..selepas handset..ni belum bertukar era moden lagi..

mama ufah ingat pas keje..heheh..nak beli black berry and macbook..tapi hmmm..disebabkan nnt takder sape nak tolong mama ufah uruskan kalu rosak..hehe..tak jadila..mama ufah akan setia pada DELL tapi kita akan upgrade die..hehhe..

ok tu sume pas keje..dont worry..lambat lagi..kita biarkan blackberry beranak pinak banyak model dulu..pastu kiter beli the latest design yg dah upgrade and dah diperbaiki..

2 things made my life miserable without it are : 1st HANDSET & 2nd LAPTOP


peneman utama jiwa suka dan duka: handset murah mama ufah skang..bertahan kumpul duit..jangan jeling2 pada blackberry lagi mama ufah!!!!


ni benda kedua terpenting dalam hidup mama ufah..tanpanya hidupku huru hara
terima kasih DELL!!!

so what about you????

Advertisements
Posted in: free to write