>I’m not looking at the back anymore..

Posted on April 24, 2011

0


>


Salam..

again i’m writing here..hope u guys are happy..

pening juge la bila sume orang tengah busy and sibuk keje kita dok umah cuti takder wat pe..katil pandang kita..kita pandang katil..

tv jeling2 kat kita..kita wat tak tahu jer kat tv..(hehe,sombongla konon) huh..really tired kalu cuti sem camni..

mama ufah sangat tak suke bile cuti..tapi bile tak cuti nak cuti plak kan..tengokla manusia yang tak bersyukur camni la…hahah..

bile orang yang dlm umah ni sume gi keje,gi sekolah..tinggal la mama ufah sorang2 termangu2 tak tahu nak wat per..nak pandang buku..hmmm..nantila..tengah hati takder perasaan lagi..huhu..

nak gi shopping..hmm loan ngan bank negara kayangan tak lulus plak..hehe..

nak window shopping..alamanda???ape yang ade…pusing2..last2 masuk watson tengok shampoo..tengok scrub badan..huh..bantu..bantu..

hmm last2 depan laptop kesayangan la jawabnyer..

bile dok depan laptop ni..ade 2 benda jer mama ufah buat..tengok drama korea tak pun serve internet..


huh..tiada kaitan lansung title entry ngan post..hehe..tu intro jer..sebenarnyer nak cakap…

it is not good for u to look at the back anymore

kenapa??? sebab memang tak elok la..wat pe nak pandang belakang lagi..benda tu kan dah hanya tinggal sejarah dan kisah semalam..

just amik iktibar and learn la dari kesilapan lalu..but not run and waste ur tears for the past..

sebab ape tibe2 kupas pasal topic ni…

sebab ade orang tanya mama ufah kenapa still simpan benda yang mengingatkan kisah lama yang sedih..

mama ufah senyum jela..wat pe la nak buang..pakai jela..benda mahal tuh..kalu murah 10sen takpe gak buang..haha..

benda yg menyedihkan kalu kita buang..dia cam badi..die akan datang..datang dan menghantui..

tapi cuba biar jer..lantak dia la nak dok tergolek camner..as long as die dok situ..it will heal slowly..

i’m not a girl who looks so innocent like old days..who nods for everything..forgive and cry to people who do bad to me..

i’m not looking at the past anymore..

now i’m a girl who can smile and forgive to people who do bad to me..

and just let who do sin to me just go..

it is good and satisfaction for you?heheh..

ok girls out there…just smile..be strong..and dont too innocent to guy..heheh..soryla walid..tonite i’m not backing up for ur teams..heheh..

ok nite to all..

yeaayyyy sok mama ufah cuti..korang sume keje and belaja..jangan jelesss ye!!

Advertisements
Posted in: motivation