>Giveaway from moscow by Miszlullaby

Posted on April 27, 2011

2


>Salam and selamat pagi semua…

jom join..heheh..suke tengok blog miss nih..sebab banyak sangat resepi yang mama ufah nakkk..heheh..pasni leh wat cup cake untuk orang tersayang juger…hiihihii..

ok ML nak bagi giveaway..harap2 saya ni jadila orang beruntung dapat hadiah dari moscow itu ye…rupe2 nyer..die dalam line yang sama ngan mama ufah medical..ingatkan chef la tadi..hehe..
nway..not all doctors are bookworm ok!!!


ok senang je jom baca nih!!

SYARAT-SYARAT:


1)Buat satu entry bertajuk ” Giveaway from Moscow by Miszlullaby”

2)Copy dan letakkan banner di atas dalam entry korang tu.

3)Be ML FOLLOWER.

4)Masukkan link http://www.Miszlullaby.com dalam senarai bloglist korang.

5)Tag 5 orang rakan blogger and LET THEM KNOW.(err…janganla just tulis “saye tag sume orang dalam blog ni”, coz nampak cam xde semangat je nak menang. hehe)

6)Kemudian, tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen ML..hehe..

Senang kan? Senang gileee… Hadiah nye mama ufah pun tak tahu..die kata suprise.. Tapi semestinya hadiah yang BEST dari Moscow dan SESUAI untuk kaum perempuan dan lelaki. Benda ni memang boleh dapat dari Moscow je lah! ceh..cam mama ufah lak nak bg kan..hehe..


TARIKH TUTUP: MAYBE 30/8/2011


So, ape tunggu lagi??? Jom join!


mama ufah nak tag:

SJ
SolihinZubir
cahaya yang riang gembira
princess ladolce
gadis layang-layang

p/s: ntah bile nak bg giveaway kan..buat sedekah nih..heheh..nantila yer..tgu bile mama ufah dapat bonus and gaji hehehe…
Advertisements
Posted in: free to write