>Berita gembira untukmu..

Posted on April 29, 2011

0


>Salam and tengah hari buat semua…

tengah demam2 nih..hmm mood semua pun takdee..orang lain semua dok nyenyak tido..hmm mama ufah terkebil2 atas katil tak tahu nak buat ape..susah juge bile penyakit insomnia ni datang kembali malam tadi..

bile dia datang..hmm i know there’s something wrong in my heart,my soul and my brain..

tapi biarla segalanya rahsia…hmm..tadi buka acc FB..adala seorang sahabat dari kaum adam post kat FB..and terpampangla kat home wall mama ufah..and hati terpana dengan kata2 itu..so rasa nak share la sedikit dengan hawa2 di luar sana..

hanya nak share sedikit untuk kaum hawa :

Pesanan jumaat, kpd muslimat yg ditaqdirkan tak ada jodoh bersabarlah, buat mereka dengarlah pesanan Nabi maksudnya perempuan yg tak dpt jodoh kalau dipelihara maruah & tak berzina , nanti matinya mati syahid. (syahid akhirat). lelaki kalau tak kawin mmg rugi saja laaa.
Ustaz Mohd Zawawi Yusoh

hmm ?? ape lagi hawa..bile rasul sendiri dah bagi green light..syahid akhirat tuh..besar tuh..

kalu lelaki tak kahwin..rugi besar..kita tak kahwin..dapat syahid akhirat besar..hehe..betapala allah melindungi dan menyayangi kita hawa..

insyaallah..jika tiada jodoh yang KAU kirimkan untukku..

akan aku abdikan diri ini..ke jalanMU..

semoga semua hawa di luar sana kuat!!!

Advertisements
Posted in: tazkirah