>Mengidam coklat..

Posted on May 4, 2011

5


>

sedapnyer homemade choc ni..waaaa..mengidamnyer!!

for you with love..hahah..cantik tak mama ufah buat….haha..bukanla!! ntah2 mama ufah buat tak ngupee cupcake..tapi plate cake..hahah

Salam..

and nite to everyone..berjaya juga akhirnye meninggalkan blog ni untuk sementara waktu..hehe..

sayang suami tinggal-tingalkan..sayang blog lupa-lupakan..hehe..gurau jer..

sekarang ni musim tgh cravings and mengidam coklat home made and cupcake yang comel2..heheh..

so tangan nih sibuk la dok mencari sana dan sini resepi yang best2..dan akhirnyer jumpa..

sape nak iphone dari mama ufah??? angkat tangan..

bila nak buat tu..hehe..kene tryla dulu sebelum nak bagi orang kan..hehe..dah ade orang chop  suruh buat sempena birthday die..so kiter kene la try dulu and cari barang2 die dulu..hehe..

nak mencari..nak membuat tuh yang bercinta tuh..hhehe..

people call me seorang yang tabah bile duduk dapur tapi sangatla tak tabah nak mula masuk dapur tu..aduhhh liatnya…sebab saya tahu..bila saya masuk..tak kuar2 dah..hahah…

okla hope craving for the chocolate nih berakhirla..kalu tak..hehe..nak suh walid beli kilang coklat..heheh..leh ke walid????

Advertisements
Posted in: recipe