once again..they never know..shhh..

Posted on May 15, 2011

0


Tergerak hati  nak berblogging balik..kalau dulu blog memang satu rutin..but…terhenti seketika..dan blog lama sudah pun di-nyah-aktifkan…kepada followers dulu2 tu..nasib la kalau terjumpa blog nih..huahaha..kalau dulu saja nak menghalimunankan diri ni..kenapa?..entahlah..berinteraksi sosial di alam maya ini kadangkala buat diri rasa insecure pun ada..aha! insecure ni mesti ada sebab tak lain tak bukan…ada titik hitam yang hendak disembunyi kan..no doubt! sure u all hv dis one thing here inside…yang kalau boleh nak kunci rapat2 seperti tak pernah berlaku je kan..walhal..selagi mana di-ingati pasti memori mengikuti diri…ngeee~..okay-okay…terus kepada titiknya..satu sebab..hanya satu..blog nih di ciptakan…the past feeling of solitude within me is killing me deeply n  yeah it hurts..now and again…i’m giving it all to my lil fingers to do what my heart feels n dying to do..writing….its kinda giv me a dose of endorphin…resilience once more…its good..its gooooood!  ^.^

Advertisements
Posted in: free to write