Browsing All Posts filed under »love«

Cinta tikar sejadah..

May 23, 2011

0

Salam and afternoon semua.. last night was a night mare..i couldn’t sleep..so this morning waking up little bit late..after subuh..tak sedar camner tibe2 tertido dengan2 telekung2..huhu..bangun kerana terlalu panas dan kakiku kebas..haha.. so after bangun breakfast and done all the things i should done..tak tahu macam mana kaki & tangan ni berjalan dengan tanpa lajunya […]

beauty of the sky

May 19, 2011

2

I look up to the sky… An azure beauty that tingles my heart, A massive expanse without border nor end, So high above… I stretch out my arms to grasp at it, But it was out of my reach, So far away… Around me the monuments of mans genius surrounded, Sky scrapers reaching to the […]

jealousy or what?

May 15, 2011

0

hi dear..how are you? i hope you are fine and always smile outhere.. again..i'm writing..and writing..yeah i know i cant stop my little fingers to dance for whatever reason i made..yeah..yeah..i know..i'm addicting already to write and let this kids dance for me..haha.. today nothing big happen just another me and another you..haha..what i'm talking about..

>When everybody talked about him…me???

April 26, 2011

7

>Salam buat semua..harapnyer semua tengah senyum lebar sekarang ni yer..=) again and again i’m jotting down here..for us to think and think about what i’m thinking.. hmm..apela yang mama ufah tengah fikir sekarang yer??? dok sibuk2 blogwalking up and down..and most of the post entri and status wall kat fb..sume tengah bercakap pasal dia.. semua […]

>Coffee lover

April 25, 2011

0

>Salam Due to my very passionate and interest about coffee..today just want to share with you about coffee Kopi merupakan biji-bijian dari pohon jenis Coffea. Satu pohon kopi dapat menghasilkan sekitar 1kg (2lb) kopi per tahun. Ada lebih dari 25 jenis kopi, dengan 3 jenis utama yang paling terkenal adalah Robusta, Liberia dan Arabica, yang […]

>istikharah cinta

April 24, 2011

2

>salam and selamat petang sume…saje nak share video yang heee.. Cinta adalah kekuatanyang mampumengubah duri jadi mawar,mengubah cuka jadi anggur,mengubah malang jadi untung,mengubah sedih jadi riang,mengubah setan jadi nabi,mengubah iblis jadi malaikat,mengubah sakit jadi sehat,mengubah kikir jadi dermawan,mengubah kandang jadi taman,mengubah penjara jadi istana,mengubah amarah jadi ramah,mengubah musibah jadi muhibah,itulah cinta! Sekalipun cinta telah kuuraikan […]

>barakallah hu fikh sume!!!

April 9, 2011

0

>Selamat malam sume.. hmmm malam ni mood rasa nak tulis pasal sesuatu yang hmmm…mungkin la tengah hangat orang bercerita kat Universiti ufah skang..heheh…peliknyer ufah..takleh2..takpela hanya di blog jer..heheh.. tau citer ape tgh hangat kat faculty mama ufah skang..kawan2 mama ufah sume dah pakat anta kad jemputan kat mama ufah..yang terkejut2 pun ade…yang tak terkejut pun […]