Browsing All Posts filed under »travel«

>Picture land below the wind – part 1

April 26, 2011

3

> Salam…nak sambung citer and post gambar..let the pictures tell u the story.. ni adalah peta yang kitorang bawak kemana sahaja kitorang pergi..paling best dari atas kudat sehingga bawah tenom kami dah jelajah.yeah!! picture dari atas hospital queen elizabeth,our department at the back..tak bape nampak sangat desiran ombak menghempas pantai..pantai yang setia menanti ombak yang […]

>The land below the wind(part 1)

April 25, 2011

0

>Salam nite to all and hoping all of u in the great health..again tonite i’m joting down all the thoughts that i have in this blog to keep it as a memory to lovely next generation..heheh.. tonite mama ufah wants to talk about the land below the wind.. soryyla sebenarnye dah lama sangat terperap benda […]

>Sabah diary II- trip to mount kinabalu

March 15, 2011

1

> kinabalu view from resort mount kinabalu menjadi saksi air mata kami Salam.. Selamat pagi sume…hmm lagi sekali mama ufah minta maaf..sebab lately ni mama ufah jarang sangat update blog..nape??? heheh..macam2 masalah…hehe.. hmm weekend ari tuh ingat leh la nak update blog..hmm tak disangka2 allah uji weekend lepas.. nak citer semalam…masih dalam trauma…so hari ni […]

>Schedule in sabah – DIARY SABAH 1

March 9, 2011

0

> Morning to all… Pagi ni mama ufah tak gi ward..huhu..kiter bercuti amek cuti sendiri yer..huhuhu…seb bek la kewujudan mama ufah ni tak di sedari..so boleh la kiter berHOLIDAY diSABAH nih..huhu.. so pagi2..kat sini kene bangun kul 5am..huhu..awalnye mama ufah bangun..takla..mama ufah bangun kul 5.30am..sebab syuruk die 630am..cepat sungguh.. kat sabah ni..kul 6am tu dah […]