i’m still new

May 15, 2011

0

a lot to learn..teach me how to live..how to survive in this cruel world..

Posted in: free to write

jealousy or what?

May 15, 2011

0

hi dear..how are you? i hope you are fine and always smile outhere.. again..i'm writing..and writing..yeah i know i cant stop my little fingers to dance for whatever reason i made..yeah..yeah..i know..i'm addicting already to write and let this kids dance for me..haha.. today nothing big happen just another me and another you..haha..what i'm talking about..

Posted in: free to write, love

once again..they never know..shhh..

May 15, 2011

0

Tergerak hati nak berblogging balik..kalau dulu blog memang satu rutin..but...terhenti seketika..dan blog lama sudah pun di-nyah-aktifkan...kepada followers dulu2 tu..nasib la kalau terjumpa blog nih..huahaha.

Posted in: free to write

>ITs time to MOVE..

May 5, 2011

7

> Salam.. today i’m writing here with a big smile and a big hope..why??? because of the title maybe..heheh.. iTs time for me to move and to run and speed..hehe.. hari ni dengan rasminya all my senior done doing their final professional exam.. hepi and glad to see them happy..but at the same time my […]

Posted in: health, medical, motivation

>Mengidam coklat..

May 4, 2011

5

> sedapnyer homemade choc ni..waaaa..mengidamnyer!! for you with love..hahah..cantik tak mama ufah buat….haha..bukanla!! ntah2 mama ufah buat tak ngupee cupcake..tapi plate cake..hahah Salam.. and nite to everyone..berjaya juga akhirnye meninggalkan blog ni untuk sementara waktu..hehe.. sayang suami tinggal-tingalkan..sayang blog lupa-lupakan..hehe..gurau jer.. sekarang ni musim tgh cravings and mengidam coklat home made and cupcake yang comel2..heheh.. […]

Posted in: recipe

>Help me..i miss that buddy..

April 30, 2011

1

>Salam.. eventhough jari ni terlalu lemah untuk menaip bait2 kata..hati nih tetap tak tahan nak gak menulis sepatah dua kata.. jawabnyer..4 hari nak pose..hehe..tak jadila.. sebenarnyer tengah mood rindukan sabah..hihi..tibe2 rasa nak makan ikan bakar kat sabah..yang sambal cicah die sedap sangat..pastu kuih cincin yang konon pada mulanye juai mahal tak mau beli banyakk..pastu dah […]

Posted in: free to write

>The worst patient is a doctor..

April 29, 2011

3

> Salam where i have to go??? mars?? venuss??hehe what are you searching for my dear little cutiey..i’m away for a while to let u smile.. hmm memang tengah tak larat..demam mama ufah menjadi2..sejuk dia mencengkam hingga ke tulang..dengan berat hati..gagahkan juga ke klinik sebab adik mama ufah ade appointment..heheh..nak jadi cerita..dah nak kene tahan..huhu.. […]

Posted in: free to write